Дональд Трамп подасть до суду на авторів фільму "Учень" через наклеп
Дональд Трамп подасть до суду на авторів фільму "Учень" через наклеп

Дональд Трамп подасть до суду на авторів фільму "Учень" через наклеп

Колишній президент США Дональд Трамп має намір подати до суду творців фільму The Apprentice ("Учень"), в основу якого лягла історія його життя. Представник кампанії Трампа Стівен Ченг заявив, що картина містить "відверто хибні твердження" про кар'єру та життя бізнесмена у 1980-х. Про це повідомляє Deadline.

У команді експрезидента вважають кінострічку "втручанням у вибори з боку Голлівуду". У фільмі зображені сцени зґвалтування Трампом його колишньої дружини Івани, прийняття ним амфетамінів для зменшення ваги, операцій з пересадки волосся та ліпосакції. Стівен Ченг вважає, що картина "не заслуговує навіть на місце у відділі DVD-дисків на розпродажі в магазині, який незабаром закриють, а його місце - у пожежі на звалищі".

– Це сміття – чиста вигадка, яка робить сенсацію з уже давно розвінчаної брехні. Як і у випадку з незаконним судом Байдена, це втручання у вибори голлівудських еліт, які знають, що президент Трамп повернеться до Білого дому та переможе їх кандидата, бо нічого з того, що вони робили, не спрацювало, - заявив Стівен Ченг.

Режисер "Учня" Алі Аббасі у відповідь на погрозу судом заявив, що Дональд Трамп подає позови на багатьох людей, а також запропонував провести закритий показ для бізнесмена та його команди. Аббасі також думає над тим, щоб випустити картину у прокат у США напередодні президентських виборів.

- Всі говорять про те, що він позивається до багатьох людей, але не говорять про його успіх. Я не думаю, що фільм йому не сподобається, але й не думаю, що він йому сподобається. Думаю, він його здивує, розумієте? І як я вже говорив раніше, я запропонував би зустрітися з ним там, де він захоче, і поговорити про контекст фільму, провести показ і поспілкуватися після нього, якщо це зацікавить когось у команді Трампа, - підкреслив режисер.

Фільм "Учень" розповідає про становлення Дональда Трампа як бізнесмена у сфері нерухомості у 1980-х, а також його стосунки з членами родини - першою дружиною Іваною Трамп та батьком Фредом. Роль колишнього президента у картині зіграв Себастіан Стен. Світова прем'єра фільму відбулася 20 травня на Каннському кінофестивалі.

 

Теги за темою
Дональд Трамп Суд
Джерело матеріала
loader