"Я до жаху боюся": жінка віддала свою спальню птахам, які її "переслідують"
"Я до жаху боюся": жінка віддала свою спальню птахам, які її "переслідують"

"Я до жаху боюся": жінка віддала свою спальню птахам, які її "переслідують"

Катріна Браун хвилюється, що її двомісячні онуки можуть підхопити якусь хворобу від "крилатих загарбників". Жінка також не може нормально виспатися протягом кількох років.

52-річна Катріна Браун із Шотландії сильно боїться птахів. Жінка страждає від тривоги, депресії й каже, що пух птахів посилює її астму. Про це пише The Mirror.

Перелякана жінка була змушена віддати свою спальню птахам, які "переслідували" її і вторгалися на дах будинку протягом останніх 13 років. Катріна також побоюється, що її двомісячні онуки, які живуть у будинку, можуть підхопити якусь хворобу від "крилатих загарбників". Жінка каже, що неодноразово зверталася до компанії River Clyde Homes із проханням вжити заходів щодо викорінення проблеми, але жодного прогресу не побачила.

"Я до жаху боюся птахів, тож це просто абсолютний кошмар. Мені здається, що River Clyde Homes ніяк не допомогли мені як орендарю, я відчуваю до них відразу. Я бачила, як в інших місцях розбираються з птахами, чому не в моєму? Зрештою, це позначається на моєму здоров'ї й посилює астму. Якщо вони не розберуться з цим, я більше не платитиму за житло. Відтоді, як я в'їхав у будинок, на даху стали з'являтися ворони, і я неодноразово звертався до River Clyde Homes. Минулого літа вони приїхали й сказали, що це серйозніша проблема, ніж вони думали. Я просто хочу, щоб із цим розібралися, я не хочу, щоб у малюків були проблеми зі здоров'ям", — розповіла мешканка Шотландії.

Жінка хвилюється за своїх маленьких онуків
Фото: SWNS

Катріна каже, що через постійний шум, який виходить від птахів на її даху, вона вже кілька років не може нормально виспатися, і це серйозно позначається на її настрої.

"Я страждаю від тривоги й депресії, і це тільки погіршує ситуацію, до того ж у мене астма, яку мені діагностували після того, як я переїхала сюди. Через птахів я не можу спати у своїй спальні нагорі. Мені доводиться лежати з піднятими над головою руками і трьома подушками за спиною, щоб нормально дихати", — додала жінка.

За словами Катріни, птахи стали її головним болем на цілі роки й зводять її з розуму. Вона постійно чує, як вони цвірінькають або клюють щось.

Раніше Фокус повідомляв, що жінка подружилася з отруйною змією, яка живе в її машині. Ліза Курнеліс вчиться співіснувати зі змією у своєму автомобілі, оскільки рептилія не покидає його. Перші чотири спроби дістати небезпечну тварину з машини не увінчалися успіхом.

Також стало відомо, що кіт "влаштувався" на роботу, щоб розплатитися з господинею за випадковий підпал будинку. Після інциденту власниця житла Дандан заявила, що змусить свого улюбленця "працювати, щоб віддати борг" шляхом участі в прямих трансляціях у соцмережах.

Теги за темою
Діти Здоров'я
Джерело матеріала
loader
loader