"Вони — фанати, а не собаки": Кеті Перрі захейтили за витівку на фіналі American Idol
"Вони — фанати, а не собаки": Кеті Перрі захейтили за витівку на фіналі American Idol

"Вони — фанати, а не собаки": Кеті Перрі захейтили за витівку на фіналі American Idol

Шанувальники були обурені поведінкою Кеті Перрі на сцені популярного шоу. Люди з обуренням прокоментували вчинок співачки.

Знаменита американська співачка й актриса Кеті Перрі під час проведення фіналу конкурсу American Idol кинула в натовп глядачів шматок піци. Така витівка знаменитості обурила багатьох її шанувальників, повідомляє Daily Mail.

Зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram відповідне відео, яке підписала: "Піца, моє серце завжди буде на сцені #Idol". У кліпі фанати намагаються зловити шматок, перш ніж він впаде на землю, а Перрі знизавши плечима, з незворушним виглядом каже: "Нехай їдять піцу!".

Це не перша подібна витівка співачки. Фанати зазначили, що 39-річна номінантка на премію Греммі таким вчинком відтворила своє вірусне відео 2022 року, коли вона під час запису фіналу 22 сезону серіалу конкурсу співаків ABC у нічному клубі Лас-Вегаса жбурляла в натовп шматочки піци на паперових тарілках, наче фрісбі.

Її шанувальники були дуже обурені таким зневажливим ставленням Кеті до глядачів у студії та залишили багато гнівних коментарів під опублікованим відео: "Вони — фанати, а не собаки", "Чортова Кеті Перрі", "Вона мені подобається... але це неправильно!", "Істеричка", "Це було безглуздо та нешанобливо", "Я б взяв цю піцу і кинув би їй назад", "Дуже сумно бачити, що таке відбувається", "Жах. Ніхто не повинен гратися з їжею. Жахливий приклад. Тут дійсно нема чого сміятися", "Найгірший жарт з усіх, що я бачив. Вона завжди так робить, робить тільки собі гірше", "Це так грубо", "Я б розлютилася, якби це зіпсувало моє вбрання. Підняла би його з підлоги і кинула назад у її білу сукню, а потім станцювала. Цікаво, чи вважала б вона це смішним".

Нагадаємо, 16 квітня Фокус писав про те, що Кеті Перрі потрапила в незручну ситуацію на шоу. Останнім часом артистка все частіше епатує публіку вибором нарядів. На вечірньому шоу колеги намагалися полагодити її гардероб за допомогою пасатижів.

Теги за темою
Скандал співачка
Джерело матеріала
loader
loader