Модель Сніжана Онопко вперше показала нового чоловіка
Модель Сніжана Онопко вперше показала нового чоловіка

Модель Сніжана Онопко вперше показала нового чоловіка

Українська супермодель Сніжана Онопко, яка після важкого розлучення знову вийшла заміж, у соцмережах вперше показала нового коханого. Знімки манекенниці та її чоловіка опублікували на фан-сторінці Онопко в Instagram. На фото 37-річна Сніжана позує з коханим та букетом квітів у руках після розпису у РАГСі.

Пізніше модель зробила репост публікації у сторіс, підписавши "Офіційно одружені".

- Втомлена, але дуже щаслива. Я дружина найкращого у світі чоловіка, - додала модель.

Онопко зізналася, що знову пішла під вінець ще на початку травня. Ім'я обранця манекенниця говорити не стала, однак у пості за 10 квітня назвала коханого "найдивовижнішим чоловіком на планеті".

До цього шлюбу Онопко понад 10 років була одружена з донецьким бізнесменом Миколою Щуром. У 2020 році Сніжана зізналася, що протягом багатьох років зазнавала домашнього насильства з боку чоловіка. Вона розповіла, що з перших років спільного життя Щур систематично бив її, одного разу в п'яному чаді зґвалтував і не гребував піднімати руку на тещу. Втомившись терпіти рукоприкладство, модель з'їхала на орендоване житло і зажадала розлучення. Дітей у подружжя не було.

Знімки манекенниці та її чоловіка опублікували на фан-сторінці Онопко після розпису пари Фото: instagram.com/snejanaonopka15

На фото 37-річна Сніжана позувала з чоловіком та букетом квітів у руках після розпису у РАГСі. Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Для самої Сніжани Онопко цей шлюб став другим Фото: instagram.com/snejanaonopka15

Джерело матеріала
loader
loader