Новий кросовер Skoda з нульовою витратою палива показали перед прем'єрою
Новий кросовер Skoda з нульовою витратою палива показали перед прем'єрою

Новий кросовер Skoda з нульовою витратою палива показали перед прем'єрою

Новий кросовер Skoda Elroq EV стане одним із найдоступніших електромобілів компанії. Отже, покупці оцінять нульову витрату палива. Машину показали на фото до прем’єри.

Інформації про новинку поки що мало, але модель показали на офіційних фото. Електромобіль стане сучасною альтернативою Skoda Karoq. Деталі повідомляє Carscoops. Виробник ще приховує дизайн кросовера та не показує машину повністю.

Прем'єра Skoda Elroq очікується восени 2024 року. А поки що виробник дражнить нас затемненими тизерами. Поки що ми бачимо тонкі фари та підсвічену графіку на декоративній панелі між ними.

Skoda Elroq EV

Кросовер довжиною близько 4,5 м отримає просторий салон та широкі функціональні можливості. Модель орієнтують на сучасних покупців. Як платформа використана VW MEB.

Дизайн виконають у стилі сучасних концептів компанії, якими вона натякала на нову модель. Лінії прямі, плоскі поверхні. Разом вони створюють "чисту" та модну зовнішність, яка підходить машині наступного покоління.

У лінійці чеського автовиробника новинка перебуватиме нижче електричного кросовера Skoda Enyaq і виявиться доступнішою. До 2027 року компанія підготує ще п'ять електрокарів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найекономічніші автомобілі, які добре показали себе в ході суворих випробувань.

Джерело матеріала
loader
loader