Поліція розпочала додаткове розслідування у справі про смерть Меттью Перрі
Поліція розпочала додаткове розслідування у справі про смерть Меттью Перрі

Поліція розпочала додаткове розслідування у справі про смерть Меттью Перрі

Поліція Лос-Анджелеса та федеральна влада США проводять додаткове розслідування у справі про смерть актора Меттью Перрі. Правоохоронці намагаються з'ясувати, як артист отримав препарат кетамін, який за висновком судмедекспертів і став причиною його смерті. Про це повідомляє CNN.

У висновку про розтин згадується, що рівень кетаміну в організмі Перрі був дуже високий, хоча близькі запевняють, що артист не вживав наркотики протягом 19 місяців до смерті.

Місцева поліція, і Управління боротьби з наркотиками займаються цим питанням вже кілька місяців, але поки неясно, на якій стадії знаходиться розслідування. Поліцейські вже опитали кількох людей у ​​Голлівуді. Їхні імена не називаються, проте джерело стверджує, що вони відомі своєю історією зловживання наркотиків і були знайомі з Перрі. Поліція вважає, що у них може бути інформація, яка веде до людини, що незаконно продає цей препарат.

Метью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга у культовому ситкомі "Друзі", не стало 28 жовтня 2023 року у віці 54 років. Тіло Перрі знайшов у джакузі помічник. Відомо, що артист багато років боровся із наркотичною залежністю. За приписом лікаря Меттью періодично приймав дозу кетаміну для лікування депресії та тривоги. Останнє лікування було проведено за півтора тижня до смерті. Це значно перевищує час, протягом якого речовина мала перебувати в його організмі після лікування.

Кетамін - сильнодіючі ліки, що використовуються в лікарнях в основному як анестетик, але дослідження також показали, що вони мають значні перспективи в лікуванні важкої депресії, тривоги та суїцидальних думок.

Теги за темою
розслідування
Джерело матеріала
loader