ЗС РФ ударили "Іскандером" по житловому будинку у передмісті Покровська: є жертви
ЗС РФ ударили "Іскандером" по житловому будинку у передмісті Покровська: є жертви

ЗС РФ ударили "Іскандером" по житловому будинку у передмісті Покровська: є жертви

Несумісні із життям травми дістали 52-річний чоловік та його 46-річна дружина. Неповнолітнього сина подружжя та 24-річного мешканця сусіднього будинку з різними травмами госпіталізували.

Ввечері 21 травня Збройні сили Російської Федерації атакували село Ріг Донецької області, в результаті чого є загиблі та поранені. Про це повідомили в Покровській МВА в Telegram.

"21 травня близько о 23.00 стався ворожий обстріл с. Ріг (Лисівський СО), в наслідок чого загинуло 2 людини та ще 2 отримали поранення", — йдеться у повідомленні.

У МВА наголосили, що серед поранених є дитина.

Станом на 7:00 22 травня рятувальники провели демонтаж конструкцій 30 тонн та деблокували двох цивільних осіб з-під завалів. Крім цього, через ворожий обстріл було пошкоджено підземний газогін низького тиску. В результаті від газопостачання відключено 126 абонентів приватного сектора.

Важливо ЗС РФ запустили 29 "шахедів" по України: є постраждалі та руйнування (фото)

У Донецькій обласній прокуратурі зауважили, що внаслідок обстрілу поранення зазнала 10-річна дитина. Ворог завдав ракетного удару по території села Ріг, влучання зафіксоване по подвірʼю приватного будинку, де мешкала родина.

52-річний чоловік та його 46-річна дружина отримали тілесні пошкодження, не сумісні з життям, а їхній 10-річний син зазнав мінно-вибухову травму. Також через вибух було травмовано 24-річного мешканця сусіднього будинку. Постраждалих доставили до лікарні, їм надають медичну допомогу.

Попередньо, противник застосував ракети типу "Іскандер".

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 22 травня російські окупанти атакували Сумську область за допомогою безпілотних літальних апаратів типу Shahed. Через обстріл було пошкоджено обʼєкти енергетичної інфраструктури у двох містах.

Командувач Повітряних сил Микола Олещук заявив, що у ніч з 21 на 22 травня ворог запустив 24 ударні дрони. За його словами, українській ППО вдалося знищити всі БПЛА.

Теги за темою
Обстріл Донбас Донецька область загиблі постраждалі ракета
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader