Канни 2024: Ельза Госк у гламурній чорно-білій сукні вийшла на червону доріжку фестивалю
Канни 2024: Ельза Госк у гламурній чорно-білій сукні вийшла на червону доріжку фестивалю

Канни 2024: Ельза Госк у гламурній чорно-білій сукні вийшла на червону доріжку фестивалю

"Ангел" Victoria's Secret для святкового виходу обрала оригінальну сукню зі шлейфом. Ельза Госк продемонструвала струнку фігуру та бездоганний смак.

Шведська топ-модель Ельза Госк22 травня вийшла на червону доріжку 77-го Каннського кінофестивалю. Знаменитість прийшла на прем'єру фільму "Граф Монте-Крісто" в гламурній сукні. Кінострічка є останньою екранізацією роману Александра Дюма, повідомляє Daily Mail.

35-річна Госк була втіленням вишуканості в чорно-білій сукні без бретелей з відкритою спинкою і глибоким вирізом. Елегантний неймовірно довгий білий шлейф тягнувся за нею, поки вона з важливим виглядом йшла червоною доріжкою.

Супермодель доповнила образ чорними туфлями на підборах, діамантовим кольє та відповідними сережками. Шведська красуня уклала світле довге волосся пружними хвилями і нанесла сяючий макіяж, підкресливши губи червоною губою, щоб додати яскравості монотонному образу.

Що відомо про кар'єру Ельзи Госк

Модель Ельза Анна Софі Госк народилася 7 листопада 1988 року в Швеції. У різний час її знімки прикрасили обкладинки журналів Elle, Cosmopolitan, Damernas Värld, Plaza Magazine. З 2015 року — одна з "ангелів" Victoria's Secret. На показі мод Victoria's Secret 2018, що проходив у Нью-Йорку, вона продемонструвала бюстгальтер вартістю 1 мільйон доларів, розроблений ательє Swarovski і вручну прикрашений 2100 діамантами.

Працювала з такими брендами, як Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, H&M, Anna Sui, Lilly Pulitzer, Schutz і Guess. Госк посідає 15-те місце в списку найсексуальніших моделей за версією Мodels.

Нагадаємо, 6 липня 2023 року Ельза Госк продемонструвала свою підтягнуту фігуру в металевому бікіні. Знаменита модель позувала в кількох образах для гарячих знімків.

Джерело матеріала
loader
loader