Чи дійсно ЗСУ вийшли з Кринок: Плетенчук розповів про ситуацію на лівому березі
Чи дійсно ЗСУ вийшли з Кринок: Плетенчук розповів про ситуацію на лівому березі

Чи дійсно ЗСУ вийшли з Кринок: Плетенчук розповів про ситуацію на лівому березі

Російські військові намагалися витіснити українців з лівого берега Херсонської області. Начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук зауважив, що зазнавши втрат, противник повернувся на свої позиції.

23 квітня командир відділення 24-ї ОШБ ЗСУ "Айдар" Станіслав Бунятов з позивним "Осман" заявив, що українські військові вийшли з Кринок Херсонської області, просунулися далі та закріпилися на нових позиціях. Проте за словами начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитра Плетенчука, морські піхотинці й надалі виконують завдання в цьому населеному пункту. Про це він повідомив у коментарі видання "Суспільне".

"Ситуація залишається контрольованою", — сказав Дмитро Плетенчук.

Він наголосив, що російські окупанти намагалися витіснити Сили оборони з лівого берега Херсонщини, проте вчергове зазнали втрат та були змушені повернутися на свої позиції.

Ситуація в Кринках на Херсонщині

Нагадаємо, 23 травня командир відділення 24-ї ОШБ ЗСУ "Айдар" Станіслав Бунятов повідомив, що українці залишили Кринки Херсонської області, просунулися та закріпилися на безпечнішому місці на лівому березні. За його словами, окупанти зазнали втрат в цьому районі через використання ЗСУ касетних боєприпасів.

Цього ж дня військовий, речник української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук розповів, що в Кринках на Херсонщині тривають запеклі бої, ворог намагається скинути Сили оборони в Дніпро, проте не має успіху. Він наголосив, що цьому сприяє українська контрбатарейна боротьба з правого берега. Крім цього, успішно працюють підрозділи БПЛА.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader