На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, якого визнали придатним до служби
На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, якого визнали придатним до служби

На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, якого визнали придатним до служби

На Закарпатті у ТЦК помер чоловік, раніше військово-лікарська комісія визнала його придатним до служби.

Про це повідомили у Фейсбуці Закарпатського обласного ТЦК та СП, передає Укрінформ.

"Повідомляємо, що 23 травня у військовозобов’язаного, який знаходився в одному з підпорядкованих ТЦКобласті і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», яка по приїзду констатувала смерть. Висловлюємо співчуття рідним та близьким", - йдеться в повідомленні.

Також в Закарпатському ОТЦК та СП повідомили, що за даним фактом призначено службову перевірку.

В установі зазначили, що до складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської, селищної ради.

"На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії", - зазначили в пресслужбі Закарпатського ОТЦК та СП.

Раніше Укрінформ повідомляв, що три тижні тому у квітні на Закарпатті дорогою до тренувального центру помер мобілізований чоловік, якого ВЛК визнала придатним до служби, хоча він був епілептиком. Чоловік помер від епілептичного припадку в дорозі до навчального центру.

Теги за темою
смерть Закарпаття
Джерело матеріала
loader
loader