Назвали скнарою: молода наречена попросила гостей заплатити за участь у її весіллі
Назвали скнарою: молода наречена попросила гостей заплатити за участь у її весіллі

Назвали скнарою: молода наречена попросила гостей заплатити за участь у її весіллі

Першою своє невдоволення висловила сестра нареченої після отримання запрошення. Далі обговорення перенеслося в соцмережі, багатьом людям не сподобався подібний весільний план.

23-річна жінка, яка не захотіла називати своє ім'я, задалася питанням, чи не помилилася вона, попросивши гостей заплатити 10 доларів за участь у її весіллі в каньйоні на півдні штату Юта (США). Про цю історію згадує видання People.

Дівчина пояснила на форумі Reddit, що ця сума відповідала платі, яку стягують паркові рейнджери за вхід у каньйон.

Вартість відвідування в 10 доларів була вказана в запрошенні, і наречена написала, що її сестра одразу ж висловила своє невдоволення після отримання запрошення і зазначила, що в інших каньйонах плата за вхід не стягується.

"Вона назвала мене скнарою. Але ми з нареченим уже вибрали саме цей каньйон і цей вид", — писала вона.

Далі наречена розповіла, що її сестра почала чіплятися до всього весільного плану, критикуючи такі деталі, як те, що пара попросила гостей принести свої власні похідні стільці й влаштувала невелику вечерю замість великого прийому. Вона також звернула увагу на те, що пара розмістила свій реєстр у всіх соціальних мережах, хоча запросила на весілля лише 20 осіб.

Ілюстративне фото
Фото: Pexels

Більшість користувачів Reddit вирішили, що наречена сама винна, а її сестра цілком виправдано вказала на незручності, завдані гостям весілля.

"Я б вважав за краще піти на весілля в Макдональдсі", "Лол, вони втратили мене через те, що "принесли свої стільці". Так, дозвольте мені відразу зупинитися на цьому, поки я йду в цей каньйон і змиваю макіяж", "Так, вона влаштовує весілля за чужий рахунок. Гості платять за це фінансово, морально і фізично. Усе для того, щоб вона могла зробити захід недорогим", — писали вони.

Раніше Фокус повідомляв, що чоловік закохався в тещу і одружився з нею. Після смерті дружини Сікандар Ядав переїхав до її родичів і закохався в її матір на ім'я Гіта. Жінка відповіла йому взаємністю, але пара не змогла довго тримати свої стосунки в таємниці.

Також стало відомо, що будівельник кинув роботу і зробив непристойну пропозицію господині. Через три дні після початку роботи найнятий жінкою працівник безшумно зібрав свої інструменти і пішов без пояснення причин. На той момент він виконав лише половину роботи, яку потрібно було зробити.

Теги за темою
Гроші весілля
Джерело матеріала
loader