65-річна Мадонна закрутила новий роман із британським боксером Річардом Ріакпрое
65-річна Мадонна закрутила новий роман із британським боксером Річардом Ріакпрое

65-річна Мадонна закрутила новий роман із британським боксером Річардом Ріакпрое

Особисте життя Мадонни ознаменувалося серією гучних стосунків. Вважається, що співачка познайомилася зі спортсменом минулого року.

Поп-діва Мадонназакрутила новий роман із британським боксером Річардом Ріакпрое. Це сталося всього через кілька днів після розриву стосунків із боксером Джошем Поппером, повідомляє Sun.

65-річну співачку і 34-річного Річарда познайомили їхні спільні друзі в індустрії моди. Кажуть, що Річард, також відомий як "Опівнічний поїзд", "дуже добре ладнає" з Мадонною після її розриву зі своїм колишнім бойфрендом-боксером Джошем, 30 років.

"Річард познайомився з Мадонною у світі моди. У них є спільні друзі. Вони чудово ладнають і весело проводять час у компанії одне одного", — повідомило джерело виданню.

Боксер Річард Ріакпрое
Фото: instagram.com/r_riakporhe

Нещодавно Річард Ріакпрое натякнув, що Мадонна може подивитися його майбутній бій з Крісом Біллам-Смітом у Селхерст-парку Кристал Пелас наступного місяця. "Мадонна каже, що приїде, якщо буде в Лондоні. Вона триматиме мене в курсі. Вона сказала, що хоче прийти на бій", — повідомив новий обранець зірки.

Мадонна та її попередній бойфренд, 30-річний Джош Поппер, перебували у стосунках майже рік, але останні кілька місяців пара майже не бачилася, тому що графік співачки був дуже напруженим.

Мадонна і Джош Поппер
Фото: Instagram @_joshpopper

"Усе просто зійшло нанівець. Насправді немає ніякої ворожнечі. Наразі їхні стосунки не здаються можливими, вони охололи одне до одного, але залишаються друзями", — додав інсайдер. Уперше у пари виникли романтичні стосунки на початку 2023 року після її розриву з танцюристом Ахламаліком Вільямсом у 2022 році.

Особисте життя Мадонни ознаменувалося серією гучних стосунків. Вона була одружена з актором Шоном Пенном з 1985 до 1989 року, а потім з режисером Гаєм Річі з 2000 до 2008 року, від якого у неї є син Рокко.

Мадонна і Гай Річі
Фото: Getty Images

Мадонну також пов'язували романтичні стосунки з кількома молодшими партнерами, зокрема з танцюристом Брахімом Зайбатом і моделлю Кевіном Сампайо.

Раніше, 23 травня, повідомлялося, що Мадонна приміряла одяг Фріди Кало і зазнала критики. У колекції співачки є одна з картин художниці, створеної в Детройті.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader