Тизер фільму «Коли ти вийдеш заміж?»
Тизер фільму «Коли ти вийдеш заміж?»

Тизер фільму «Коли ти вийдеш заміж?»


 На Каннському кіноринку відбулася премʼєра тизер-трейлеру авантюрної української комедії «Коли ти вийдеш заміж?». Фільм Олексія Комаровського («Область героїв») створений у копродукції чотирьох країн: України, Словаччини, Хорватії та Латвії, був презентований на кіноринку 77-го Каннського міжнародного кінофестивалю. Нині знімальний процес майже завершено, а вже зовсім скоро стрічку можна буде побачити в кінотеатрах.

 У картині взяли участь справжні зірки українського кіно: Наталка Денисенко («Ніч святого Валентина»), Тарас Цимбалюк («Спіймати Кайдаша»), Антоніна Хижняк («Дон Жуан із Жашкова»), а також нове ім’я українського кінематографа – Павло Текучев та хорватські зірки: актор Домагой Янкович та співачка Лідія Бачіч.

 Синопсис: Мистецтвознавиця Ксенія розбирається у мистецтві, але зовсім не тямить у чоловіках. Після зради нареченого перед весіллям вона втратила віру у любов. Але морські авантюрні пригоди та найдорожча картина у світі Поля Гогена під назвою «Коли ти вийдеш заміж?» приведуть нашу героїню до справжнього кохання.

 «Наша романтично-пригодницька комедія – це фільм-антидепресант, фільм-натхнення. Іноземці вражені нашою унікальною рисою – сміятися й залишатися на позитиві в найважчі часи, транслюючи цим віру й незламність. Можливо, любов і гумор – це наш генетичний код і оберіг, щоб не зламатися. До речі, найдобріші культові новорічні пісні були створені американцями під час Другої світової війни. Мабуть, добро найсильніше проривається саме в темні часи», – розповідає режисер Олексій Комаровський.

 Наталка Денисенко поділилася своїми враженнями: «Цей фільм – ковток свіжого повітря! Як дружина військового і мама, яка залишається в Україні протягом усього часу воєнних дій, мушу визнати, що саме розважальні тб-передачі, кіно та серіали допомагають психіці триматися! Людям життєво необхідні позитивні емоції. Вони  дозволяють відпустити напруження й перемкнутися, а нам усім цього не вистачає».

 «Ми переконані, що якість роботи українських кінематографістів гідна найвищих європейських стандартів, а українська мова має звучати по всій Європі й не лише. Тому фільм реалізований у копродукції на чотири ринки – України, Хорватії, Латвії, Словаччини – та має значний потенціал міжнародної дистрибуції», – ділиться генеральний продюсер картини Андрій Ногін. 

 Виробництвом займаються українські кінокомпанії FFILMS та IDEAFILMS у партнерстві з UCH, Словаччина, Cinevilla Studio Latvia, MissArt, Хорватія. Офіційний партнер фільму — 1+1 Media. Офіційний прокатник в Україні — B&H Film Distribution. Фільм реалізується винятково коштом приватних інвестицій.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader