«Веселкові історії» від Лесі Кічури забавлятимуть читачів у дитячих таборах улітку
«Веселкові історії» від Лесі Кічури забавлятимуть читачів у дитячих таборах улітку

«Веселкові історії» від Лесі Кічури забавлятимуть читачів у дитячих таборах улітку

Уже найближчими днями з друку вийде вже 10-та книга відомої львівської казкарки Лесі Кічури.

Про це авторська днями повідомила на своїй сторінці у мережу «Фейсбук»: «Ну що ж, друзі, крайні правки внесли, всі малюнки підготували, розмальовки розставили, папір на друкарні попередньо замовили й оплатили.

Уже від ранку макет нашої фантастично гарної книги перебуває в друкарні. Нехай цей понеділок буде щасливим!»

Зазвичай письменниця тішила читачів новими книгами восени, одна цього разу вирішила зробити по-іншому.

«Всі звикли, що ми презентуємо книгу з початком навчального року і ми завше намагалися встигнути до вересня. Цього разу казки були готові ще від зими. Також сталося так, що моя черга до співпраці з художницею припала вже на березень. Оскільки Олена Завітайло дуже оперативна у кожному проєкті, то вже за місяць ілюстрації до книги були готові. Врешті я подумала, чи є сенс тримати книжку аж до осені, коли макет зроблений? Восени завжди більша черга на друкарні, багато видавничих проєктів і ціна паперу щоразу зростає. Але останньому краплею у переконанні стало те, що минулого тижня лише за декілька днів ми отримати понад 7 запрошень до літніх дитячих таборів при школах для того, щоб можна було побавитися з дітками у казки. І я подумала, чому б не привезти до них уже нову книгу, адже вона встигне вийти.

Тематично це чудесна книга для читання в літню пору і багатьом наших читачам дуже приємно отримати новинку вже зараз, не чекаючи осені. Тож врешті я потелефонувала до друкарні і сказала, що 27 травня здамо збірку до друку!

Дуже сподіваюся, що ця книга також підкорюватиме серця читачів та долатиме кордони між державами та материками» – розповіла казкарка.

Джерело матеріала
loader
loader