Знамениті сіамські близнючки поділились небаченими раніше весільними знімками
Знамениті сіамські близнючки поділились небаченими раніше весільними знімками

Знамениті сіамські близнючки поділились небаченими раніше весільними знімками

Сестри Еббі та Бріттані Хенсел вперше привернули увагу широкої громадськості в 1996 році, коли з'явилися на "Шоу Опри Вінфрі".

Близнючки Еббі та Бріттані Хенсел з Міннесоти (США), які прославились завдяки участі в реаліті-шоу TLC, поділилися у TikTok небаченими раніше кадрами зі свого весілля.

Відео, яке зібрало 3,4 мільйона переглядів, супроводжується піснею Тейлор Свіфт "But Daddy I Love Him" й починається зі світлини, на якій Еббі, Бріттані та Боулінг позують з маленькою дівчинкою, яка тримає букет квітів.

На другому фото сестри у весільній сукні стоять перед свічками та квітковою композицією поруч з нареченим у сірому костюмі.

Близнючки Еббі та Бріттані Хенсел в день весілля
Фото: TikTok

Користувачі мережі під роликом засипали пару коментарями.

  • "Отже, якщо він одружився лише з однією із них, то чи з'явиться в групі 4-й, чи вони просто збираються залишити все як є?";
  • "Занадто багато запитань у мене в голові";
  • "Я бажаю вам усім довгого та щасливого життя, наповненого любов’ю";
  • "Питання. А що буде, коли друга сестра також знайде собі хлопця?";
  • "Гаразд, а як потім розібратися з дітьми?";
  • "Займіться краще своїм життям!";
  • "На відміну від сестер, у мене його нема".

До речі, близнючки вперше привернули увагу широкої громадськості в 1996 році, коли з'явилися на "Шоу Опри Вінфрі", а згодом запустили власне реаліті-шоу на каналі TLC під назвою "Еббі та Бріттані"

Сестри Хенсел — дицефальні близнюки, тобто у них дві голови на одному тулубі, спільні органи нижче талії, а також єдина кровоносна система. Бріттані контролює ліву руку і ногу, а Еббі — праву.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що шлюб 34-річного ветерана американської армії Джошуа Боулінга з відомою сіамською близнючкою Еббі Хенсел зацікавив пресу через позов про визнання батьківства, поданий до суду його колишньою дружиною Аннікою. 33-річна Анніка Боулінг звернулася до суду штату Міннесота (США) з вимогою встановити батьківство. Хоча подробиці справи не розголошуються через те, що дитина неповнолітня, згідно з судовими документами, позивачка нещодавно подала запит на генетичну експертизу.

Крім того, 19-річні ідентичні сестри Лариса і Летиція Лаззарін зустрічаються з братами-близнюками Лукасом і Філіпе Орсато. Вони розповіли, що їхні стосунки часто бентежать інших людей.

Теги за темою
фото весілля
Джерело матеріала
loader