Б'янка Цензорі знову з'явилася на публіці: чим дружина Каньє Веста здивувала тепер
Б'янка Цензорі знову з'явилася на публіці: чим дружина Каньє Веста здивувала тепер

Б'янка Цензорі знову з'явилася на публіці: чим дружина Каньє Веста здивувала тепер

Б'янка поки що намагається дотримуватися балансу між пристойністю та епатажем, щоб знову не нарватися на гнів консервативних італійців.

46-річний американський репер Каньє Вест і його 29-річна дружина Б'янка Цензорі, які кілька тижнів уникали публічності, раптово з'явилися в італійській Флоренції, де дівчина вже встигла відзначитися новим вбранням, повідомляє Daily Mail.

Порівняно з попередніми образами, новий лук Цензорі можна назвати відносно скромним. Вона з'явилася на публіці в білому атласному боді, чорних шкіряних чоботях до стегна з відкритим носком, а як аксесуар тримала в руках білу подушку. Остання була схожа на фіолетову подушку з готелю, з якою Цензорі вийшла на вулицю в тій же Флоренції торік і прикривала нею майже оголені груди.

Каньє традиційно був одягнений з ніг до голови. Щоправда, цього разу на зміну чорному прийшов білий. На ньому була толстовка з капюшоном на блискавці, такі ж світлі спортивні штани і кросівки в тон. Музикант однією рукою обіймав дружину, а в іншій тримав стопку паперів.

Пара знову прилетіла до Флоренції

Не виключено, що цього разу, перебуваючи в Італії, Б'янка все ж таки постарається знайти розумний баланс між епатажем і пристойністю, оскільки 2023-го вона дуже обурила консервативних місцевих мешканців своїми дуже відвертими вбраннями, уникаючи спідньої білизни та демонструючи всім груди в прозорих топах.

Були навіть заклики заарештувати Каньє і Б'янку після того, як їх помітили під час любовних утіх на човні у Венеції, після чого компанія з виробництва човнів довічно внесла репера до чорного списку клієнтів.

Каньє і Б'янка влаштували інтим на очах у публіки у Венеції

Нещодавно Б'янка знову відвідала своїх родичів в Австралії, вирушивши тула без чоловіка. Модель була помічена за обідом у модній кав'ярні Mario's Café у Фіцрое зі своїми батьками. На відміну від зазвичай пікантного вбрання, дівчина, яка працює керівником архітектурного відділу в бренді Веста Yeezy, була одягнена в сукню-светр кольору хакі Miu Miu і "зливалася з натовпом тих, хто обідає".

Раніше Фокус писав про те, що Каньє Вест хоче відкрити порностудію. Багато шанувальників гадають, чи стане його дружина Бьянка героїнею одного з фільмів для дорослих.

Теги за темою
Італія
Джерело матеріала
loader