Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма»
Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма»

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма»

Кіно
Новини
Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма»
Новини
Кіно

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма»

Нам обіцяють помсту. Як тут не піти?
Лєна Чиченіна
Лєна Чиченіна
Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 2
29 Трав 2024
0
25

Якщо хтось вже встиг подумати, що це буде якась екранна версія однойменної мегапопулярної вистави Івана Уривського, то ніт. Це чергове творіння від Film.Ua. Вони вже давно хвалилися, а зараз надіслали фоточки. Ось, ділимося. 

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 3

Красиво, не сперечаємося. Або ще таке. 

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 4

Сюжет на нас чекає наступний:

«Прадавня відьма з Конотопу завдає мученицької смерті загону рашистських окупантів, які вбили її коханого. Охоплена жагою до помсти відьма розпочинає свій кривавий шлях розплати. Кожна наступна смерть жорстокіша за попередню - відьма упивається пекельним болем кривдників, але чи  вдасться їй протистояти мороку, що поглинає її, та залишитися на боці світла?»

Щоб закріпити ефект – фотка окупанта, охопленого пекельним болем. 

Ох і Film.Ua, знають на що заманити глядачів. У листі попереджають: «фільм містить сцени насильницької та мученицької смерті окупантів - встигніть насолодитися на великому екрані. Зло буде покарано!» 

Серед акторів ми знайшли Тараса Цимбалюка і дуже радіємо, що він, нарешті, зіграє у кіно, а не у серіалах. До цього на великому екрані ми його бачили у «Чорному вороні». 

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 5

Ну а ще – Івана Шарана. Раніше популярними у кіноспільноті були обговорення, чи нормально погоджуватися нашим акторам грати російських військових. Нормально, погоджуються і ми в «Антоніні» в цьому аж нічого страшного не бачимо. Дивіться який Іван Шаран у ролі якогось Бандоса. До речі, форма на ньому – справжня, себто відібрана у росіян. 

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 6

Цікаво, якими будуть касові збори. Творці явно розраховують на хороший результат: «Фільм створено “найкасовішим” творчим тандемом продюсерки Ірини Костюк та сценариста Ярослава Войцешека, що працювали разом над національним хітом “Мавка. Лісова пісня”, який поставив усі можливі рекорди у прокаті та став найуспішнішим українським фільмом».

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 7

Ірина Костюк описує свій проєкт так: «Персонаж, що прийшов до нас зі стародавніх міфів та легенд у сучасне життя, вітлює єдине бажання всіх українців сьогодні – затято мститься кривдникам – та є уособленням праведної люті, яка палає в серцях кожного з нас. “Конотопська відьма” - фільм-терапія наших травм війни, що дає змогу прожити відчуття такої бажаної помсти, втілюючи біль у лють, проте залишає надію на світле майбутнє»

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 8

Серед знімальної групи є багато військовослужбовців: сенарист Ярослав Войцешек, художниця з костюмів Ірина iSky (вона дістала трофейну форму росіян), актори Назар Грабар, Олександр Печериця, Володимир Ращук і ведучий Даніель Салем

Режисер – Андрій Колесник. 

Нагадаю вам, шановні читачі, що Film.Ua збирається подарувати нам цілу лінійку фільмів жаху. І «Конотопська відьма» цю лінійку відкриє. Прокат – з 22 серпня. 

Потойбічні сили мочитимуть окупантів в кіно. У серпні в прокат вийде «Конотопська відьма» - Фото 9

А ще у цьому списку страхалок буде, приміром, «Морена». Друзі, не передати вам словами, що це за кіно. Повірте, такого ви ще не бачили. Навіщо компанія за нього взялася – мені не дуже зрозуміло, але просто розпирає він бажання побачити реакції глядачів. 

Це типове дійство у форматі «так погано, що аж добре», яке ми в «Антоніні» просто обожнюємо. Фільм покажуть вже дуже скоро на фестивалі Миколайчук OPEN і ми готуємо для вас огляд. Ви офігієте. 

Фото: пресслужба Film.Ua

«Антоніна»
Лєна Чиченіна
Лєна Чиченіна
«Будинок "Слово". Нескінчений роман» зібрав у прокаті 13 мільйонів гривень. Це мало чи багато?
Теги
Конотопська відьма
Film.ua
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader