Друзі Бена Аффлека і Дженніфер Лопес оцінили шанси пари врятувати шлюб
Друзі Бена Аффлека і Дженніфер Лопес оцінили шанси пари врятувати шлюб

Друзі Бена Аффлека і Дженніфер Лопес оцінили шанси пари врятувати шлюб

Дженніфер дуже боїться можливого розлучення і намагається зберегти шлюб. Зі свого боку Бен дистанціювався і пішов у себе.

Проблеми в шлюбі голлівудських зірок Бена Аффлека і Дженніфер Лопес уже кілька тижнів не дають спокою їхнім шанувальникам, які гадають: розлучаться вони чи зуміють зберегти свій шлюб. Друзі пари теж не можуть дійти єдиної думки, оцінюючи шанси Бенніфер на те, що зірки, які одружилися два роки тому, подолають кризу. Вони розділилися в думках, про що пише Us Weekly.

Близькі пари всерйоз переживають за цей союз, особливо після слів Бена про те, що до шлюбу його підштовхнуло "тимчасове божевілля".

"Деякі вірять, що зможуть розв'язати цю проблему з часом і зусиллями, вказуючи на їхній глибокий зв'язок. Інші вважають, що стосунки вичерпали себе", — розповів журналістам інсайдер.

Інше джерело заявило, що Аффлек і Лопес більшу частину часу перебувають "на двох абсолютно різних сторінках". В обох складна кар'єра, яка часто вимагає від них присутності в різних містах.

"Фаза медового місяця минула", — зазначили вони.

Джей Ло і Бен Аффлек одружилися в липні 2022 року

Зараз Лопес зайнята підготовкою до свого 30-денного туру This Is Me...Now Tour, який стартує наступного місяця, і йому вже прогнозують провал.

"Дженніфер почала нарощувати свої робочі обов'язки і готуватися до туру. Вона дуже зосереджена на роботі та перенапружується", — поділилася людина з оточення зірки. Вона також задіяна в мюзиклі "Поцілунок жінки-павука" в Нью-Йорку. Натомість Аффлек нещодавно розпочав зйомки другої частини "Аудитора" в Лос-Анджелесі.

Оскільки вони працюють, часто перебуваючи на протилежних берегах, спілкування також стало джерелом розбіжностей між дуетом.

"Згодом Дженніфер і Бену стало дедалі важче ефективно спілкуватися. Це призвело до того, що невеликі непорозуміння переросли в серйозні суперечки", — підкреслив інформатор.

Він додав, що у пари "принципово різні підходи до конфлікту", оскільки Аффлек схильний відсторонюватися, а Лопес воліє виговоритися.

Видання стверджує, що суперечки з приводу фінансів і виховання дітей "посилили" їхні проблеми.

Пара переживає серйозну кризу
Фото: Getty Images

Зараз Лопес, за словами друзів, дуже боїться перспективи четвертого розлучення. Артистка нібито від самого початку була більш "схильною до роботи над шлюбом", тоді як Аффлек спочатку вагався, але почав "вкладати більше" у вирішення проблем.

"Вона засмучена. І я справді думала, що цього разу вони з Беном будуть у фіналі", — кажуть вони.

Після того як Бен покинув сімейний маєток за $60 млн і винайняв будинок за $100 тисяч на місяць, він, зазначають знавці, бореться з самотністю і сумує за Дженніфер.

"Перебуваючи порізно, Бен і Джен підтримували зв'язок насамперед для обговорення важливих питань і поточних справ. Тепер вони обидва переглядають свої пріоритети і з'ясовують, чого насправді хочуть від шлюбу", — діляться інсайдери.

Раніше Фокус писав, що врятувати шлюб Бенніфер намагається Дженніфер Гарнер, перша дружина Бена Аффлека і мати трьох його дітей.

Теги за темою
криза Голлівуд
Джерело матеріала
loader
loader