"І шкарпетки, і горілку": TAYANNA відверто розповіла, як возила з мамою контрабанду
"І шкарпетки, і горілку": TAYANNA відверто розповіла, як возила з мамою контрабанду

"І шкарпетки, і горілку": TAYANNA відверто розповіла, як возила з мамою контрабанду

В юності співачка допомагала батькам заробляти гроші. Тетяна Решетняк знала польську мову і планувала навчатися в Польщі.

Українська співачка TAYANNA зізналася, що колись разом із мамою возила контрабанду у Польщу. Співачка розповіла про курйозний випадок, який трапився з ними на митниці. Про це артистка розповіла 30 травня в інтерв’ю Славі Дьоміну на Youtube-каналі "Слава+".

Співачка зазначила, що виросла у багатодітній родині, у неї є ще троє братів. Свою маму Тетяна Решетняк охарактеризувала, к "дуже сильну жінку". Мама часто перебувала в Польщі на заробітках.

TAYANNA розповіла, що були часи, коли вона разом із мамою возила в Польщу контрабанду, а у зворотньому напрямку привозила певні товари в Україну. Співачка пригадала випадок, який трапився з ними на кордоні.

"Так, я ще та контрабандистка… Нас пов’язали, у нас поляки конфіскували весь товар. Але через те, що я мала поступати в Кракові, я знала польські пісні, знала польську мову і я почала їм (польським митникам — ред.) співати. Вони такі стоять, сльози вже на очах… Потім зібрали нам товар, розірвали акт і відпустили нас, навіть завезли на вокзал", — пригадала Тетяна.

За її словами з мамою до Польщі вони возили різні товари: " І що ми тільки не возили. Ми возили і горілку, і цигарки, і спортивні костюми Аdidas, Puma, Nike (зроблені в Чернівцях чи Китаї), і шкарпетки. Це була реально цікава історія".

Дивитись: 00:16:10

Раніше, 24 квітня, ТAYANNA розповіла про землю на Балі та грошову допомогу від чоловіків. Крім того, один із колишніх бойфрендів допомагає оплачувати навчання синові зірки.

Теги за темою
співачка контрабанда
Джерело матеріала
loader
loader