Кеті Перрі виступить на передвесільному торжестві сина найбагатшої людини Індії
Кеті Перрі виступить на передвесільному торжестві сина найбагатшої людини Індії

Кеті Перрі виступить на передвесільному торжестві сина найбагатшої людини Індії

Весілля Радики Мерчант і Ананта Амбані в липні напевно стане весіллям століття. Найбагатша сім'я не шкодує грошей на заходи, які передують офіційній церемонії одруження.

Американська співачка Кеті Перрів п'ятницю, 31 травня, отримає багатомільйонний гонорар за виступ на передвесільній урочистості Ананта Амбані та його нареченої Радики Мерчант. Батько нареченого Мукеш Амбані є найбагатшою людиною Індії, повідомляє Sun.

39-річна співачка прилетить до Канн на півдні Франції, щоб заспівати для майбутніх молодят та їхніх численних гостей. Голова Reliance Industries Мукеш Амбані, який є найбагатшою людиною Індії за версією Forbes і має статки понад 114 мільярдів доларів, вирішив влаштувати грандіозне весілля для свого 29-річного сина Ананта та його нареченої. Захід у Франції стане не першою передвесільною урочистістю, яку влаштовує найбагатша сім'я для Ананта і Радики.

Радика Мерчант і Анант Амбані
Фото: Getty Images

Ймовірно Кеті вирішила піти по стопах суперзірки Ріанни, яка в березні на подібному заході Амбані заробила 6,33 мільйона доларів за свій виступ. За інформацією інсайдера, Перрі робитиме свій власний сет для щасливої пари перед їхнім справжнім весіллям у липні.

"Вони запросили 800 гостей, які наразі перебувають у космічному круїзі Європою із зупинками в Барселоні та Генуї. Лайнер прибуде в Канни в п'ятницю на велику вечірку, яка відбудеться в маєтку вартістю 40 мільйонів фунтів стерлінгів. Сама вечірка триватиме лише п'ять годин, але хедлайнером її стане Кеті. Після цього гості побачать величезний феєрверк від невеликої армади кораблів, які очікують у Каннській затоці", — повідомило джерело.

Нагадаємо, 22 квітня повідомлялося, що наречена найбагатшого нареченого Індії Ананта Амбані влаштувала розкішний дівич-вечір. Судячи з усього, на вечірці також були присутні Анант і його друзі, на фотографіях видно, як усі танцюють разом.

Теги за темою
співачка весілля
Джерело матеріала
loader