На фронті загинув режисер Костянтин Петрик
На фронті загинув режисер Костянтин Петрик

На фронті загинув режисер Костянтин Петрик

Костянтин Петрик до початку повномасштабної війни працював режисером, а після прйиняв рішення йти добровільно на фронт захищати Україну від окупантів.

На фронті загинув український режисер Костянтин Петрик, який добровільно пішов захищати Україну проти російської агресії. Про це у себе на сторінці в Фейсбук повідомила його дружина Анастасія Данильченко.

"Костя загинув під час виконання бойового завдання. Це непоправна втрата. Це діра в душі кожного хто його знав. Назавжди в строю. Всі подробиці пізніше. Зараз просто згадайте його і всіх хто віддав своє життя за нашу Свободу", — написала Данильченко.

Відомо, що життя режисера обірвалося 27 травня під час виконання бойового завдання біля селища Очеретино, Донецької області.

До повномасштабного вторгнення в Україну, Костянтин працював другим режисером. Після 24 лютого 2022 року прийняв рішення добровільно поповнити лави Нацгвардії. Обіймав посаду командира взводу.

Варто відзначити, що Костянтин Петрик був одружений на редакторці телеканалу Ми Україна+ Анастасія Данильченко. Пара одружилася в 2015 році. Спільно Анастасія та Костянтин мають сина, якому виповнилося лише 8 років.

Нагадаємо, раніше ми писали, на фронті загинув український боксер.

Крім цього, Фокус писав, на фронті загинув футболіст із ФК "Колос".

Джерело матеріала
loader
loader