Народний майстер створив діючу копію Mercedes G-Class із дерева
Народний майстер створив діючу копію Mercedes G-Class із дерева

Народний майстер створив діючу копію Mercedes G-Class із дерева

"Гелендваген" відтворили в дереві до найменших деталей. Позашляховик здатен самостійно пересуватися, в нього працюють фари та склоочисники.

У В’єтнамі створили незвичний клон Mercedes G-Class. Позашляховик повністю виготовили з дерева. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі майстерні ND – Woodworking Art.

Автомобіль здатен самостійно їздити
Фото: скриншот / YouTube

В’єтнамські майстри починали з сувенірних масштабних копій авто з дерева, але тепер виготовляють і справжні машини. Вони навіть здатні самостійно пересуватися.

У салоні встановили два дисплеї
Фото: скриншот / YouTube

Копія "Гелендвагена" збудована на шасі старого Mitsubishi Pajero. На його раму наварили каркас, до якого кріпляться дерев’яні кузовні панелі, покриті фарбою та лаком.

Важливо Витвір мистецтва: який вигляд має найрозкішніший "Гелендваген" (фото)

Було вирішено відтворити заряджений Mercedes-AMG G63 і його дизайн скопіювали досить точно — "Гелендваген" одразу пізнається. Також в авто працюють фари, вказівники поворотів та склоочисники.

Із дерева виготовили і салон "Гелендвагена", причому крісла не обшивали шкірою чи тканиною. На передній панелі встановлено два дисплеї, також є люк у даху. Двигун та трансмісія Mitsubishi Pajero залишилися без змін, тому в цього Mercedes G-Class японське "серце".

Раніше Фокус розповідав про саморобний шестиколісний "Гелендваген" із Житомира.

Також ми писали, що Mercedes G-Class святкує 45-річний ювілей.

Джерело матеріала
loader
loader