Відновлено пасажирський рух на пункті пропуску на кордоні зі Словаччиною
Відновлено пасажирський рух на пункті пропуску на кордоні зі Словаччиною

Відновлено пасажирський рух на пункті пропуску на кордоні зі Словаччиною


Контрольно-пропускний пункт Ужгород – Вишнє Нємецьке модернізовано, там встановили сучасні модульні конструкції для митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди.

На кордоні зі Словаччиною в п’ятницю, 31 травня, з 14:00 відновлено пасажирський рух у модернізованому контрольно-пропускному пункті Ужгород – Вишнє Нємецьке. Про це Державна митна служба України.

У Держмитслужбі нагадали, що з метою модернізації пунктів пропуску на пасажирському напрямку митного посту Ужгород-автомобільний у березні цього року почали встановлювати сучасні модульні конструкції для митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди. Через це був тимчасово перенаправлений рух легкових транспортних засобів на вантажний напрямок.

“Окрім зазначених робіт, у досить стислі строки митниця організувала нове дорожнє покриття з розширенням смуг руху з метою збільшення пропускної спроможності пункту пропуску. Також на пасажирській ділянці оновлено навіс, замінено освітлення, нанесено нову розмітку, встановлено нову огорожу та проведено ряд інших робіт”, – підкреслили у Держмитслужбі.

Зокрема встановлено нові мобільні вагові комплекси, сучасні освітлювальні прилади, модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю, санітарні модульні споруди, оновлене дорожнє покриття тощо.

Раніше повідомлялося про модернізацію пункту пропуску Ягодин – Дорогуськ,  а також про реконструкцію пункту пропуску Рені.



Теги за темою
кордон Ужгород
Джерело матеріала
loader
loader