Новий кросовер Volkswagen дешевше за Tiguan показали на живих фото
Новий кросовер Volkswagen дешевше за Tiguan показали на живих фото

Новий кросовер Volkswagen дешевше за Tiguan показали на живих фото

Недорогий кросовер Volkswagen T-Roc є однією з найпопулярніших моделей у своєму сегменті як на українському ринку, так і в Європі. Кросовер 2 покоління показали на нових фото.

Про це повідомляє Carscoops. Новий VW T-Roc 2 покоління, як очікується, стане останньою новою моделлю Volkswagen із двигуном внутрішнього згоряння. Хоча останнім часом спостерігається серйозне уповільнення у сегменті електромобілів. Тому заборону на ДВЗ через кілька років можуть взагалі відкласти на невизначений термін.

У будь-якому випадку новий Volkswagen T-Roc вже майже готовий. А над його дизайном завершили роботу. Звісно, деталі від нас приховують. На кузові спереду та ззаду є фальшиві наклейки. Однак збоку ніякого маскування немає.

Volkswagen T-Roc

Може здатись, що кузов використовується від моделі першого покоління. Однак усі панелі нові, зі своїм штампуванням, а силует став ще динамічнішим.

У моторній гамі запропонують бензинові, дизельні та гібридні силові установки. А модифікацію кабріолет із лінійки приберуть – попит виявився низьким. Прем'єра Volkswagen T-Roc 2 може відбутися наприкінці 2024 або на початку 2025 року.

OBOZ.UA вже показував раніше новий практичний кросовер Volkswagen.

Джерело матеріала
loader
loader