Британський аматор втер носа купі професіоналів та став чемпіоном WSOP, заробивши чималу суму
Британський аматор втер носа купі професіоналів та став чемпіоном WSOP, заробивши чималу суму

Британський аматор втер носа купі професіоналів та став чемпіоном WSOP, заробивши чималу суму

Поки наймасштабніший турнір серії – WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout з бай-іном 500 доларів зібрав аж 3 485 вході та отримав сенсаційного переможця.

Британський бізнесмен і любитель покеру Даніель Вілліс захопив лідерство ще у другий з трьох змагальних днів і напрочуд упевнено контролював хід гри. Здавалося, непростим для Вілліса має видатися хедз-ап, адже йому протистояв володар двох браслетів WSOP Майкл Ван, але і тут британця не покинула удача.

У вирішальній роздачі Ван зібрав пару тузів, але Даніелю рівером доїхав трипс валетів, що і зробило його чемпіоном турніру та принесло понад 175 тисяч доларів призових – найбільший виграш у житті. Після перемоги Віллс не приховував, що саме фортуна стала чи не головним ключем до його успіху.

Здавалося, фінальний стіл пройшов дуже легко. Хтось пішов ол-ін, і я маю королів: очевидно, легкий кол. Те ж саме повторилося знову, коли в мене були тузи. Все продовжувалося так, наче ти потрапив у мрію. Я грав роздачі, у яких хоче опинитись кожен покерист. Тож я дуже вдячний, що удача була на моєму боці,
– зізнався Вілліс.

Результати фінального столу WSOP-2024 No-Limit Hold'em Freezout

  1. Деніел Вілліс (Велика Британія) – 175 578 доларів
  2. Майкл Ван (США) – 117 046
  3. Шон Сміт (США) – 86 820
  4. Стівен Борелла (США) – 64 920
  5. Йосінорі Фунаяма (Японія) – 48 938
  6. Даніель Шерер (США) – 37 194
  7. Джон Маріно (США) – 28 501
  8. Давид Нідрінгауз (США) – 22 022

Успіх чи невдача?

На 16-й сходинці у цьому ж турнірі фінішував Даніель Негреану, заробивши близько 8 тисяч доларів. Здавалося б, непоганий результат серед понад 3 тисяч учасників. Утім, для Негреану це радше розчарування, адже він знову був близьким до свого 7-го браслета WSOP, який ніяк не може виграти вже 11 років.

Джерело матеріала
loader
loader