На Одещині тривають пошуки маленького Іванка
На Одещині тривають пошуки маленького Іванка

На Одещині тривають пошуки маленького Іванка

Про це повідомили у Національній поліції України зранку 1 червня. Там розповіли про деталі пошуку, а також оприлюднили фото дитини.

Продовжуються пошуки Іванка Мельника

У Національній поліції повідомили, що 2-річного хлопчика із села Борисівка Білгород-Дністровського району з учорашнього вечора шукали протягом всієї ночі. Там розповіли, що обстежили населений пункт, поля та дороги, які ведуть до райцентру Татарбунари.


Іванко Мельник, якого шукають на Одещині / Фото Національна поліція України

На Одещині тривають пошуки маленького Іванка - Фото 1
В що був одягнутий Іванко Мельник, якого шукають / Фото Нацполіції

Також правоохоронці додали, що до пошуків задіяні співробітники Білгорода-Дністровського, Татарбунарського і Саратського відділів поліції, кінологи та оперативники управління карного розшуку обласної поліції, рятувальники, працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прикордонники, мисливці й місцеві мешканці. Пошуковий штаб очолює керівник районного відділу поліції Павло Бобчинський.

В Нацполіції повідомили, що Іванко пішов з дому з домашнім собакою Хаті. Там прикріпили відповідне фото.

На Одещині тривають пошуки маленького Іванка - Фото 2
На Одещині шукають Іванка Мельника / Фото Нацполіції

В Ужгороді обірвався трос в мотузковому парку, внаслідок чого діти впали з висоти

  • У Боздоському парку Ужгорода 30 травня стався нещасний випадок. Там обірвався трос, коли в мотузковому парку перебували діти.
  • Відповідно до результатів проведення першочергових слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити, що під час того, як група дітей проходила маршрут мотузковим парком, на локації обірвався трос. Внаслідок цього з висоти орієнтовно 1,5 метра на землю впали діти.
  • Поліцейські зауважили, що наразі відомо про 16 травмованих. За попереднім оглядом медиків неповнолітні потерпілі зазнали тілесних ушкоджень, що не становлять загрозу їхнім життям.
Теги за темою
Новини України Одеська область Діти і неповнолітні
Джерело матеріала
loader
loader