Рух Дніпровською ГЕС тимчасово перекрито після нічної атаки РФ
Рух Дніпровською ГЕС тимчасово перекрито після нічної атаки РФ

Рух Дніпровською ГЕС тимчасово перекрито після нічної атаки РФ

Після нічної повітряної атаки РФ у ніч проти 1 червня на Запоріжжі тимчасово перекрили рух Дніпровською ГЕС. У Патрульній поліції водіям запропонували альтернативні маршрути для об'їзду.

Про відновлення руху пообіцяли сповістити пізніше. Подробиці з'явилися у Telegram-каналі Патрульної поліції Запорізької області.

"Рух Дніпровською ГЕС тимчасово перекрито. Обʼїзд здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна — вул. Січі — вул. Таганська). А також, через Нові мости та Хортицький район. Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту. Слідкуйте за оновленням інформації щодо відновлення руху", – зазначено у повідомленні.

У Патрульній поліції не уточнили причин перекриття руху. Однак уночі Запоріжжя відбивалося від масованої повітряної атаки ворога.

Так, з 02:17 у регіоні було оголошено ракетну загрозу, а вже о 03:05 очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив про вибухи у Запоріжжі.

З 03:28 в області попередили про загрозу "Шахедів", а о 03:33 в облцентрі знову пролунав вибух.

Вранці Федоров повідомив про те, що загарбники атакували об'єкт енергетичної інфраструктури.

"Вночі росіяни масовано атакували Запоріжжя. Поцілили в один із обʼєктів енергетичної інфраструктури. Є руйнування. Пошкоджені і понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери. Люди не постраждали. Будівлі відновимо. Тримаємося разом і допомагаємо Силам оборони. Обовʼязково переможемо", – написав він.

Нагадаємо, уночі РФ атакувала Україну "Шахедами" та ракетами.У низці регіонів спрацювала ППО.

Цього разу ворог знову намагався поцілити по енергетичних об'єктах – і подекуди успішно. Вранці 1 червня міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що РФ атакувала енергооб'єкти у п'яти областях України:  Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader