Били руками та ногами: у Чехії група росіян напала на українських волонтерів
Били руками та ногами: у Чехії група росіян напала на українських волонтерів

Били руками та ногами: у Чехії група росіян напала на українських волонтерів

У суботу, 1 червня, у центрі Праги група росіян напала на українських волонтерів. Про це повідомила представниця волонтерської організації Prague Maidan у соцмережі X.

Росіяни влаштували бійку

Як розповіла представниця волонтерської організації, інцидент стався на Старомнєстській площі у центрі Праги. Українські волонтери стоять там кожної суботи, а їхня діяльність є офіційною.

Однак вочевидь групі росіян це не сподобалося, то вони вирішили влаштувати бійку. На опублікованих відео можна побачити, як росіянка вибиває телефон в українців.

Росіяни влаштували бійку у центрі Праги: дивіться відео (Увага! Нецензурна лексика)

Водночас вона та інші громадяни країни-агресорки завдали волонтерам ударів руками та ногами. При цьому бійка супроводжувалася нецензурними словами у сторону українців та чехів.

Така поведінка для росіян – не щось нове

  • На пляжі Туреччини росіянин завважав, що може брати все, що захоче, через що спалахнув конфлікт з українками. Він почав хизуватися тим, скільки українців нібито особисто вбив в Україні, а також принижувати загалом націю, проти якого його ж країна розв'язала війну.
  • При цьому, за словами нахаби, "нічого не розуміють" саме українці, тож він спитав, чи не "роз'ї*ат* по політиці". Також він недбало кинув "понаїхали тут, ще з дітьми", та спитав, чого українці сміють відпочивати у Туреччині.
  • У Таїланді російська туристка напала на вагітну українку. Російська туристка напала на вагітну хазяйку сімейного кафе на острові Панган. Жінка на восьмому місяці вагітності отримала від громадянки країни-агресорки удар ногою в область паху.
  • Постраждала написала заяву до суду на 41-річну Купріянову, аби запобігти повторенню подібного інциденту. Росіянка опинилася на лаві підсудних. Цікаво, що вона свою провину визнала, однак для своїх ганебних дій знайшла безглузде виправдання.
Теги за темою
Чехія
Джерело матеріала
loader
loader