Ліньки виносити сміття - викличте кур’єра: в Україні з’явилася нова послуга
Ліньки виносити сміття - викличте кур’єра: в Україні з’явилася нова послуга

Ліньки виносити сміття - викличте кур’єра: в Україні з’явилася нова послуга

Нещодавно в Україні презентували новий мобільний застосунок Recycle, який допоможе позбутися сортованих відходів, не виходячи з дому. Як працює цей інноваційний сервіс і як він може змінити побут українців, розповідаємо у нашій публікації.

Застосунок Recycle функціонує за принципом маркетплейсу, схожого до сервісу виклику таксі. Перші користувачі у Києві та Рівному вже оцінили зручність цього сервісу. У планах компанії – розширення на Львів, Одесу та Луцьк.

Ліньки виносити сміття - викличте кур’єра: в Україні з’явилася нова послуга - Фото 1

Процес використання Recycle надзвичайно простий і зручний:

  1. Завантажте застосунок на Android або iOS.
  2. Зареєструйтеся за номером телефону.
  3. Створіть заявку, де:
  • Опишіть обсяг або кількість сміття (наприклад, два мішки по 60 літрів пластикових пляшок).
  • Вкажіть приблизну масу відходів.
  • Додайте до п’яти фото.
  • Введіть ціну за вивіз кур’єром від 90 до 700 грн або оберіть пункт "Безкоштовний вивіз" для великої кількості вторсировини.
  • Вкажіть адресу.

Ваше сміття повинно бути чистим та відсортованим за типами. Після заповнення замовлення найближчий кур’єр прийме його, приїде до вас і відвезе сміття до пункту приймання вторсировини.

На мапі у застосунку ви можете бачити маршрут кур’єра до вашого замовлення. Крім того, ви знайдете пункти приймання вторсировини, де можна самостійно вивезти відходи. Там вказані адреси, розклад роботи і тип сміття, яке приймають.

Оплата кур’єру відбувається через банківську карту у застосунку лише після того, як він забере сміття. Кур’єр отримає кошти після надання фотодоказу, що вантаж доставлений до пункту приймання вторсировини. Кошти за здану вторсировину отримує кур’єр.

ОСББ та бізнеси можуть не тільки позбавлятися сміття, але й заробляти на ньому. Створіть бізнес-акаунт у застосунку та почніть заробляти на вторсировині. Для цього потрібно мати рахунок ФОП або юрособи.

Раніше ми повідомляли: Світло, газ та вода в половину ціни: кому надають шалену пільгу

Також, 3 причини боргів за газ: Нафтогаз пояснив, чому виникають проблеми

Джерело матеріала
loader