"Все життя боровся за Україну": у лікарні помер захисник і відомий громадський діяч з Дніпра
"Все життя боровся за Україну": у лікарні помер захисник і відомий громадський діяч з Дніпра

"Все життя боровся за Україну": у лікарні помер захисник і відомий громадський діяч з Дніпра

У цивільному житті громадський діяч жив майбутніми проєктами, режисував кліпи та мріяв знімати кіно. Проте, на жаль, він помер внаслідок отриманих на фронті поранень.

На війні загинув Денис Капітуров

Сумну звістку про втрату повідомив у фейсбуці депутат Дніпровської обласної ради Андрій Денисенко.

Він розповів, що Денис був активістом, знімав круті ролики, робив гарні патріотичні фестивалі та чудову рекламу. Але найголовніше – в захисника завжди виходило заряджати людей легкістю, довірою і бажанням жити.

"Ти, творча натура, тонка й інтелігентна людина, мав несамовите бажання стати на захист України. І ти перевершив багатьох досвідченіших, молодших, здоровіших і спортивніших", – написав Денисенко.

Він підкреслив, що Денис був справжнім сильним і безстрашним воїном, який "боровся, воював і загинув як Герой".

Зазначимо, що подробиці загибелі захисника України невідомі. Денисенко зазначив, що той 12 днів, весь в опіках, боровся за життя, ймовірно, від отриманих на фронті поранень. Відомо, що у чоловіка залишилася дружина Катерина.

А все життя боровся за Україну. На Майдані, на мітингах проти капітуляції та на захист патріотів, у судах за справедливість. Щирий, усміхнений, креативний, відкритий до всього світу, сміливий і заповзятий. З почуттям смаку і легкої самоіронії… Нехай твої засвіти будуть такими же легкими, добрими і світлими, як ти сам,
– написав він.

Віддали життя за Україну

  • На Харківському напрямку 29 травня загинула парамедикиня, доброволиця батальйону "Госпітальєри" Ірина Цибух. Їй через два дні мало виповнитись 26 років.
  • Цьогоріч наприкінці квітня стало відомо, що у бою загинув доброволець "Азову"Салата Олександр. Відомо, що він відправився на фронт у травні 2023 року. Він був добровольцем і вступив до батальйону спеціального призначення "Азов".
  • На Донеччині загинув воїн Ігор Блажко. Чоловіку було 35 років, коли він загинув через поранення, що були несумісні з життям.
Джерело матеріала
loader
loader