"Невротичні відносини, переживання": Власова розкрила секрет особистого життя
"Невротичні відносини, переживання": Власова розкрила секрет особистого життя

"Невротичні відносини, переживання": Власова розкрила секрет особистого життя

46-річна співачка зробила несподіване зізнання про кохання.

У двохтисячних українська співачка Євгенія Власова була одружена зі своїм продюсером Дмитром Костюком. Шлюб не був щасливим і тривав недовго, хоча в ньому і з'явилася єдина донька артистки.

З того часу про особисте життя Власової нічого не відомо. І справа не в тому, що зірка так ретельно оберігає цей аспект, що жодної подробиці за такий довгий термін не просочилося в пресу.

У своєму недавньому інтерв'ю для Слави Дьоміна Євгенія зізналася, що вже давно самотня. У неї не було серйозних стосунків після розлучення з чоловіком, і ніколи (навіть у шлюбі) не було справжнього кохання. Власова зазначає, що буде рада зустріти його, але якщо цього в її житті не станеться, вона не надто шкодуватиме.

"Поки що нема кохання. Хочу, щоб мій коханий прийшов у світлий простір. Не у мої травми, а у мою любов. Не хочу, щоб мене рятували, хочу, щоб мене любили. А може і не прийде у цьому житті – таке теж може бути. Я готова до цього. Мені не потрібно того, хто буде закривати фінансові питання, чи хто носитиме важкі сумки. Я молюся за свого коханого, котрого ще не зустріла: "Ти ж десь є на планеті, нехай все буде добре". У мене було дуже мало стосунків. Я не була у стосунках вже років 10-15 взагалі. Мені було не до цього. ... Ніколи не була закохана. Я розумію це зараз. Перші стосунки було чимось незрозумілим. Були невротичні відносини: переживання, пристрасті, небажання бути одною… А коли ти вже віднайшов свою внутрішню опору, то тобі потрібна людина інша. І з подорослішанням я усвідомила, що ще не любила по-справжньому", - зізнається Євгенія Власова.

Хто така Євгенія Власова?

Євгенія Власова - українська співачка, з 2008 по 2010 рік обличчя будинку моди Юлії Айсіної. Колишня дружина Дмитра Костюка. Учасниця музично-розважального шоу "Народна зірка".
У середині нульових лікарі діагностували у Власової рак. Співачці вдалося побороти страшну недугу, після чого вона повернулася на сцену. Брала участь у шоу "Народна зірка", де посіла друге місце, почала співпрацю з групою "Dazzle Dreams", у травні 2010 відкрила вокальну школу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше 15-річний син Потапа та Ірини Горової зухвало відбрив хейтерів батька. Андрій підкреслив, що для нього артист насамперед - хороший тато, який ділиться з ним життєвими уроками.

Також стало відомо, де зараз і чим займається молодша донька Віри Брежнєвої - 14-річна Сара Кіперман. Юна спадкоємиця поділилася своїми вражаючими планами на майбутнє.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader