Фронтмен Quest Pistols Антон Савлєпов повернувся після тривалої тво
Фронтмен Quest Pistols Антон Савлєпов повернувся після тривалої тво

Фронтмен Quest Pistols Антон Савлєпов повернувся після тривалої тво

Артист представив свій перший сингл “Розстебни” під сценічним імʼям SAVLEPOV. Чуттєвий, відвертий, ритмічний pop R'n'B в стилі нульових — свіжий звук нового музичного образу відомого артиста. Перший сингл “Розстебни” увійде до музичного альбому, дроп якого відбудеться вже цього літа. Раніше, у січні 2022 року, Антон Савлєпов ділився в інстаграмі, що вже записав альбом сольних пісень та відзняв три відеороботи для проєкту SAVLEPOV, і тоді ж оприлюднив перший тизер. Але далі настала пауза.

“Підготовка до сольного проєкту SAVLEPOV розпочалася ще у 2021 році, але через повномасштабне російське вторгнення на територію України мої творчі амбіції логічно відійшли на останній план. Я чекав, коли музичний настрій проєкту зрезонує зі станом суспільства, але останні роки навчили, що ніколи не буде кращого моменту робити свою справу, ніж саме зараз”, — ділиться SAVLEPOV.

“Моя музика — це інтимна фантазія, що занурює у паралельний світ моїх наївних мрій”, — додає SAVLEPOV.

У тіктоці фани оцінили новинку Антона як супервайбовий літній сингл та вже чекають на виступ артиста у різних українських містах. SAVLEPOV — це сайд-проєкт Антона Савлєпова. Артист також продовжує свій шлях як фронтмен гурту Quest Pistols, що возз'єднався заради благодійних виступів й активно допомагає ЗСУ.

Нагадаємо, 2023 року Антон Савлєпов розлучився з російською акторкою Іриною Горбачовою, з якою був у шлюбі менше року. Відомо, що під час повномасштабного вторгнення вона повернулася до Москви.

Фото: пресслужба

Джерело матеріала
loader
loader