Експерт розповів, як грузини допустили до влади проросійських політиків
Експерт розповів, як грузини допустили до влади проросійських політиків

Експерт розповів, як грузини допустили до влади проросійських політиків

Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, варто лише послухати, що говорить мер Тбілісі Каха Каладзе, як він заявляє, що їм не потрібна Європа, це просто в голову не вкладається. А відтак, констатує він, грузини самі мають вирішувати свою долю, долю своєї влади і своєї держави.

«Ми, українці, вирішили свою долю, ми готові сьогодні боротись. Якщо грузини не хочуть, то, ну, я вважаю, що це їхній вибір. Нічого сказати не можу. І я щось думаю, що, якщо поїду в Грузію, вони мене туди й не пустять», - додає Георгій Біркадзе.

Окрім того, зауважує експерт, дивують і певні люди, експерти, спеціалісти, політики, які так переживають за долю Грузії, але знаходять так далеко від неї. На його думку, тут уже треба мати совість і замість того, щоб розповідати, що потрібно робити Грузії, їхати туди і працювати вже звідти, і не словами, а саме діями, робити свою справу, якщо ж так кортить.

«Грузія – дуже гордий народ, але їх захопила сьогодні худоба та непорядні люди. Але самі грузини… Ми знаєм з вами, хто у нас після українців захищають нашу рідну країну? Грузинський легіон. Тому дякую кожному грузину, хто захищає, друзі, велике вам дякую», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Також Politeka писала про те, що Біркадзе розповів, чому у Грузії вдалося ухвалити російський закон про «іноагентів».

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader