79-річний Род Стюарт у колі великої родини відсвяткував весілля сина в Хорватії
79-річний Род Стюарт у колі великої родини відсвяткував весілля сина в Хорватії

79-річний Род Стюарт у колі великої родини відсвяткував весілля сина в Хорватії

Торжество відбулося в шикарному п'ятизірковому готелі на березі моря. Багатодітний батько Род Стюарт гордо позував на фотографіях зі своїми рідними.

Британський вокаліст, композитор і продюсер Род Стюарту Хорватії на березі моря відсвяткував разом із великою родиною весілля свого сина-хокеїста Ліама, повідомляє Daily Mail.

Ліам одружився з Ніколь Артуковіч на романтичній церемонії, під час якої вони обмінялися клятвами в церкві єзуїтів у місті Дубровник, після чого відбувся розкішний весільний прийом у Ловренаці. На урочистостях були присутні не тільки батьки нареченого, а й численні його сестри і брати по лінії батька. Род поділився з шанувальниками чудовими кадрами, на яких зображено шестеро його дітей від різних шлюбів, а також теперішню дружину Пенні Ланкастер і колишню Рейчел Гантер — матір Ліама.

Загалом у Рода вісім дітей від п'ятьох жінок: чотири доньки — Сара, 60 років, Кімберлі, 44 роки, Рубі, 36 років, та Рене, 32 роки, а також чотири сини: Шон, 43 роки, Ліам, 29 років, Аластер Воллес, 18 років, та Ейден Патрік, 13 років.

Сини Рода Стюарта

З матір'ю Ліама Рейчел Гантер рокер був одружений з 1990 по 2006 рік, вона — відома в минулому модель Playboy.

Батьки Ліама — Род Стюарт і Рейчел Гантер, 1991 рік
Фото: Getty Images

"Я безмірно пишаюся тим, що став свідком красивої весільної церемонії мого сина Ліама з його нареченою Ніколь. Який чудовий союз Стюартів і Артуковичів. Нехай вони продовжують знаходити радість, любов і сміх до тих пір, поки вони можуть жити, і народити ще багато дітей, які приєднаються до їхнього маленького однорічного хлопчика Луї", — підписав свою публікацію музикант. Ще до початку офіційної весільної церемонії святкування почалося з вечірки напередодні весілля. Саме торжество відбулося в п'ятизірковому готелі Excelsior.

Весілля Ліама Стюарта з його нареченою Ніколь

Зірка хокею Ліам оголосив про свої заручини з менеджером проєктів Ніколь Артуковіч у липні минулого року, за два місяці до того, як у них народилася перша дитина, син на ім'я Луї.

Раніше, 20 травня, повідомлялося, що принц Гаррі та Меган Маркл відзначили річницю весілля. Пара одружилася 2018 року.

Теги за темою
Діти весілля
Джерело матеріала
loader