Самотні вовки: дивитися чи ні
Самотні вовки: дивитися чи ні

Самотні вовки: дивитися чи ні

Однією з найочікуваніших прем’єр цього року є кримінальний бойовик “Самотні вовки”. Фільм розповідає про двох професійних чистильників, до завдань яких входить зачистка місць убивств та розбирань. Кожен із цих чистильників був упевнений, що є унікальним у своєму роді і крім нього такою справою більше ніхто не займається. Але одна подія, на яку якимось дивним чином викликали їх обох одночасно, все змінює. Після цього чистильникам доводиться шукати спільну мову та виконувати завдання спільно.

Головні ролі у картині виконали легенди Голлівуду Джордж Клуні та Бред Пітт. Незважаючи на свій 60-річний вік, актори легко впоралися з безліччю каскадерських трюків у фільмі. Раніше актори вже працювали разом із серією кримінальних фільмів про друзів Оушена. Також вони з’явилися разом у фільмі “Після прочитання спалити”, там Клуні зіграв звільненого агента ЦРУ, а Пітт – його недалекого тренера. У житті актори є добрими друзями.

Пітт у фільмі “Самотні вовки” продовжує ряд своїх стрічок останніх років, в яких виконує ролі спритних і винахідливих бойовиків. Саме таким ми його бачили у картині про бійню в поїзді “Швидше за кулю” та про пригоди в джунглях “Загублене місто”.

А ось для Клуні настільки динамічний фільм буде винятком із правил його кар’єри останніх років. Адже він давно не брався за екшн-ролі.

Компанію цим двом видатним акторам на знімальному майданчику складе молодий талант Остін Абрамс, якого ми вже зустрічали у серіалах «Ходячі мерці», «Ейфорія».

Режисер фільму “Самотні вовки” Джон Уоттс прославився після трьох частин “Людини-павука”. Разом з Клуні та Піттом Уоттс виступив і продюсером цієї картини.

Цей фільм має всі шанси потрапити до списку найкращих комедій 2024 року.

Джерело матеріала
loader
loader