Трамп натякнув, що влаштує Байдену суд в разі свого повернення до влади
Трамп натякнув, що влаштує Байдену суд в разі свого повернення до влади

Трамп натякнув, що влаштує Байдену суд в разі свого повернення до влади

Експрезидент США не виключив помсту своїм опонентам у вигляді суду якщо переможе на виборах.

Колишній американський президент Дональд Трамп заявив, що в разі його перемоги на виборах, його політичні противники можуть зіткнутися з судовим переслідуванням. Таку заяву він зробив після того, як суд суд присяжних визнав його винним у фальсифікації ділової документації з метою фальсифікації виборів, передає .

“Це жахливий прецедент для нашої країни. Чи означає це, що наступний президент зробить те саме? Це справді питання… Так що, знаєте, це жахливий, жахливий шлях, на який вони ведуть нас, і дуже можливо, що це станеться з ними”, – сказав Трамп.

Раніше він неодноразово стверджував, що всі кримінальні провадження щодо нього сфальсифіковані й політично мотивовані. У червні Трамп заявив, що призначить справжнього спеціального прокурора, який “займеться найкорумпованішим президентом в історії Америки Джо Байденом та злочинною сім’єю Байденів”.

Нагадаємо, що 30 травня суд присяжних визнав Дональда Трампа винним у всіх 34 пунктах обвинувачення. Усі вони стосуються щомісячних виплат Майклу Коену – помічнику Трампа – який виступав посередником у виплаті 130 000 доларів зірці фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

З вироком Трампу не згодна третина американців – опитування



Теги за темою
Джо Байден Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader