Японці показали особливий варіант свого недорогого позашляховика. Фото
Японці показали особливий варіант свого недорогого позашляховика. Фото

Японці показали особливий варіант свого недорогого позашляховика. Фото

Позашляховик Isuzu D-Max показали у новому варіанті з особливим виконанням для 2024 року. Японський пікап відомий низькою ціною у базових варіантах. Але у машини з новим дизайном та оснащенням буде більш висока ціна.

Деталі стали відомі Carscoops. Новий Isuzu D-Max Steel Edition 2024 отримав спеціальний колір кузова Steel Grey Mica, темний декор, 18-дюймові легкосплавні диски, спеціальні наклейки. Тираж обмежать 300 екземплярами для Великобританії.

Ціна Isuzu D-Max Steel Edition – 49 165 у перерахунку на долари. При цьому стандартний пікап коштує щонайменше 31 800 доларів. Хоча в окремих країнах машину взагалі пропонують за 17 тисяч.

Isuzu D-Max Steel Edition

Обмежений тираж особливого позашляховика покликаний розважити покупців в очікуванні модернізованої моделі. Вона вийде на ринок до кінця 2024 року.

Після рестайлінгу Isuzu D-Max 2024 отримав змінене оформлення передньої частини з новими фарами, бампером та великою решіткою. З'явилися нові кольори кузова у палітрі та інші колісні диски. Ще суворіша позашляхова модифікація Isuzu D-Max V-Cross отримала свій обвіс з пластиковими незабарвленими елементами та 18-дюймовими дисками.

OBOZ.UA вже показував новий потужний позашляховик від виробника бюджетних автомобілів Dacia.

Джерело матеріала
loader
loader