Укрзалізниця скоротила кількість електричок для економії електроенергії
Укрзалізниця скоротила кількість електричок для економії електроенергії

Укрзалізниця скоротила кількість електричок для економії електроенергії

Укрзалізниця вирішила скоротити кількість електричок задля економії електроенергії. Про це компанія повідомила в п'ятницю, 7 червня, на своєму сайті.

- Укрзалізниця впродовж червня тимчасово корегує графіки руху 74 приміських електропоїздів по всій Україні. Зміни не стосуватимуться критично важливих електричок, які забезпечують підвіз населення до роботи та зворотно, - розповіли в пресслужбі.

Деякі поїзди тимчасово не будуть курсувати, інші змінять періодичність або їм буде обмежено маршрут. 

- Укрзалізниця докладе максимальних зусиль, щоб зберегти залізничне сполучення між усіма населеними пунктами. Перші зміни в розкладі відбулися вже з 7 червня на окремих напрямках Львівської та Придніпровської залізниць. Пізніше відповідні зміни будуть запроваджені на Південно-Західній та Південній залізницях, - додали в УЗ.

В Укрзалізниці зазначили, що компанія є одним з найбільших споживачів електроенергії в країні. 

В УЗ попросили вибачення у пасажирів за тимчасові незручності та закликали уточнювати інформацію про рух електропоїздів у касах, довідкових службах, на офіційних сайтах Укрзалізниці та регіональних філій.

- Укрзалізниця уважно моніторить ситуацію з енергопостачання та за умови покращення ситуації та збільшення лімітів поступово відновлюватиме рух приміських електропоїздів, - пообіцяли в компанії.

Раніше Укрзалізниця вирішила вимикати у пікові години підсвітку фасадів та окремих зон найбільших залізничних вокзалів країни, зокрема Києва, Львова, Дніпра, Одеси та Харкова.

  • 4 червня директор компанії YASNO Сергій Коваленко попросив українців не користуватися кондиціонерами.
  • 7 червня у Мінцифри пояснили проблеми з мобільним інтернетом під час відключення світла.
Теги за темою
Укрзалізниця
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader