Помер зірка фільму "Міцний горішок"
Помер зірка фільму "Міцний горішок"

Помер зірка фільму "Міцний горішок"

Помер голлівудський актор Том Бауер, актор, який зіграв доктора Кертіса Вілларда.

Американський актор Том Бауер, актор, який зіграв доктора Кертіса Вілларда у "Волтонах", і прибиральника Марвіна, який допомагає Джону Макклейну перешкодити терористам в аеропорту у фільмі "Міцний горішок 2", помер. Йому було 86.

За даними The Hollywood Reporter, Бауер помер 30 травня уві сні у своєму будинку в Лос-Анджелесі, розповіла його невістка Мері Міллер.

Бауер працював над режисерським дебютом Джона Кассаветіса "Тіні" (1957) і зіграв одного з перекладачів, які наводять безлад у гучному вестерні "Балада про Грегоріо Кортеса" (1982) з Едвардом Джеймсом Олмосом у головній ролі.

Хто такий Томас Бауер

Томас Ральф Бауер - американський актор. Він з'явився в найрізноманітніших ролях на телебаченні та в кіно, включно з "Міцним горішком 2" і "Поганим лейтенантом: Порт заходу Новий Орлеан". Він з'явився у фільмі Кріса Чана Лі "Скасування" 2006 року, повідомляє Вікіпедія.

Він зобразив батька 37-го президента США у фільмі Олівера Стоуна "Ніксон" (1995) з Ентоні Гопкінсом у головній ролі і батька Теренса МакДонаха у виконанні Ніколаса Кейджа у фільмі Вернера Герцога "Поганий лейтенант: Порт заходу Новий Орлеан" (2009).

І він з'явився у режисера Скотта Купера у фільмах "Божевільне серце" (2009) - у ролі агента у фільмах Джеффа Бріджеса "Поганий Блейк" і "З печі" (2013), а також у режисера Еда Гарріса у фільмах "Поллок" (2000) і "Аппалуза" (2008).

Зовсім недавно він зіграв батька Боба Оденкерка в короткому серіалі AMC "Щасливчик Хенк".

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 28 травня на 84 році життя не стало народного артиста України, актора Богдана Козака. Як написав на своїй сторінці в Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький, артист був однією з найяскравіших постатей сучасного національного театрального мистецтва України.

Нагадаємо, раніше актор серіалу "Головна лікарня" Джонні Вактор померпісля того, як його застрелили під час спроби пограбування в центрі Лос-Анджелеса.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
Згадувані персони