Знайомий незнайомець: представлено кросовер Ford Mondeo
Знайомий незнайомець: представлено кросовер Ford Mondeo

Знайомий незнайомець: представлено кросовер Ford Mondeo

Новий Ford Mondeo Sport вирізняється стрімким дизайном, а в його салоні встановлено величезний дисплей. Кросовер запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях.

У Китаї дебютував новий Ford Mondeo Sport. Стильний купе-кросовер надійде в продаж за ціною від 209 800 до 229 800 юанів ($29 000 – 31 700). Про це повідомляє сайт Autohome.

Авто вирізняється стрімким дизайном
Фото: Ford

Ford Mondeo Sport не є абсолютно новою моделю – тепер так називається кросовер Ford Evos, який випускають у Китаї. У інших країнах модель відома під назвою Taurus.

Важливо Побратим VW ID.4: новий недорогий електрокросовер Ford надійшов у виробництво (відео)

Рішення перейменувати кросовер цілком логічне, адже він збудований на платформі нового Ford Mondeo п’ятого покоління (який не продають у Європі) і дуже схожий з ним у анфас. 4,9-метрове авто вирізняється стрімким силуетом з покатим дахом та загостреною задньою частиною.

Напередный панелі встановлено широкий дисплей

Головна "фішка" в салоні Ford Mondeo Sport – дисплей на всю ширину передньої панелі. Базова комплектація авто досить багата – 20-дюймові диски, панорамний дах, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, електропривід дверей багажника, підігрів та вентиляція крісел.

Кросовер та седан Ford Mondeo дуже схожі зовні та мають однакову платформу
Фото: Ford

Кросовер Ford Mondeo Sport запропонують із 2,0-літровим бензиновим турбомотором на 238 к. с. та в 309-сильній гібридній версії з цією ж четвіркою та електромотором. Обидва варіанти отримали 8-ступінчастий автомат і є передньопривідними.

До речі, раніше розсекретили новий Volkswagen Transporter, який створений на базі Ford Transit.

Також Фокус розповідав, що новий кросовер BMW X3 2025 показали до презентації.

Джерело матеріала
loader