У Києві затримано чоловіка, який виліз на авто поліції та вдарив правоохоронця
У Києві затримано чоловіка, який виліз на авто поліції та вдарив правоохоронця

У Києві затримано чоловіка, який виліз на авто поліції та вдарив правоохоронця

У Києві чоловік заліз на капот службового авто та вдарив працівника поліції, коли правоохоронці намагалися його затримати. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, близько 5-ї години ранку, під час дії у Києві комендантської години, чоловік намагався потрапити до одного з готелів у Подільському районі. Він поводив себе агресивно, тож працівники готелю натиснули тривожну кнопку виклику поліції.  

У Києві затримано чоловіка, який виліз на авто поліції та вдарив правоохоронця (відео) фото 1
фото: Київська міська прокуратура

Надалі чоловік проявляв агресію вже до правоохоронців — розмахував руками та нецензурно висловлювався. Також він заліз на капот службового автомобіля поліції, пошкодивши його, а після цього завдав удару в обличчя поліціянтові, внаслідок чого той впав.  

Слідчі оголосили 40-річному чоловіку підозру в умисному заподіянні працівнику поліції тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України). Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

До слова, у Чернівцях стався конфлікт між цивільним чоловіком та військовослужбовцем територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У військкоматі кажуть, що чоловік напав та отримав у відповідь. Водночас чоловік поскаржився поліції. Про інцидент розповіли на сторінці Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Читайте також:

  • На німецького депутата скоєно напад за підтримку України
  • Напад на прем'єрку Данії: з’явилися нові подробиці
Джерело матеріала
loader
loader