Бійка медиків і військовослужбовців в Одесі: у ТЦК прокоментували конфлікт
Бійка медиків і військовослужбовців в Одесі: у ТЦК прокоментували конфлікт

Бійка медиків і військовослужбовців в Одесі: у ТЦК прокоментували конфлікт

В Одеському обласному ТЦК заявили, що разом із правоохоронцями встановлюють обставини події і попросили не поширювати дезінформацію.

В Одеському обласному територіальному центрі комплектування прокоментували конфлікт медиків "швидкої допомоги" і військовослужбовців 11 червня. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці обласного ТЦК у Facebook.

Там заявили, що разом із правоохоронцями встановлюють обставини події.

"Повідомляємо засобам масової інформації та населенню про спільне проведення з правоохоронними органами невідкладних заходів щодо встановлення детальних обставин подій", — ідеться в повідомленні.

Крім того, у ТЦК попросили утримуватися від поширення дезінформації.

"Детальна інформація про обставини події буде доведена додатково найближчим часом", — заявили в ТЦК.

Одеський обласний ТЦК прокоментував інцидент із медиками
Фото: Скриншот

Бійка медиків і військовослужбовців ТЦК: що відомо

Нагадаємо, 11 червня в Одесі стався черговий інцидент, який може бути пов'язаний зі співробітниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП). Бійка, за твердженнями місцевих медіа, трапилася з лікарями "швидкої допомоги". Пізніше з'ясувалося, що Водій карети "екстреної медичної допомоги" у свій вихідний завітав до ТЦК і СП у Київському районі, щоб оновити дані, як цього вимагає закон.

У самому військкоматі було ухвалено рішення його не відпускати і на тлі стресу в нього піднявся тиск.

"Йому викликали карету швидкої з лікарем та фельдшером, однак, станом на 15:00 їх також не хотіли випускати, щоб госпіталізувати постраждалого водія", — ідеться в повідомленні.

Зазначимо, 10 червня на Харківщині сталасясутичка між військовим і цивільними. Під час бійки, частину якої зафіксували на відео, було чути лайку. Також на кадрах можна побачити бійку.

Потім у ТЦК прокоментували інцидент. Там заявили, що співробітники ТЦК попросили в чоловіка надати документи, на що той відреагував агресивно. Далі на місце збіглися родичі городянина і почали матюкати військових, кидатися з кулаками.

Теги за темою
Україна війна Одеса Скандал лікарі
Джерело матеріала
loader
loader