Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися після шести років шлюбу
Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися після шести років шлюбу

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися після шести років шлюбу

Подружжя оголосило про розрив ще 2023 року.

Українська блогерка Аліна Шаманська та режисер Руслан Ханумак офіційно розлучилися.

Про це Аліна розповіла у своєму Instagram. Знаменитість поділилася, що від 11 березня 2024 року суд ухвалив їхній позов про розірвання шлюбу. Аліна Шаманська наголосила, що неабияк щаслива перебувати у новому статусі. За словами блогерки, вона рішуче та без сумнівів прийняла рішення про розлучення і жодного разу про це не пошкодувала.

"Я офіційно розлучена і зовсім не розлючена, а щаслива. Я дуже рада, що я прийняла це рішення. Жодного разу за цей тривалий час в мене не було жодного сумніву, жодного разу я не пошкодувала про свій вибір, тепер переді мною просто мільярди, мільйони шляхів. Я буду обирати той, який я захочу. Я вільна, сильна, незалежна, молода та красива і все життя попереду", - поділилася блогерка.

Аліна Шаманська також наголосила, що не ідеалізує розлучення. За словами знаменитості, це у будь-якому разі боляче, адже руйнується сім'я. Утім, блогерка наголосила, що не варто триматися за чоловіка чи дружину, якщо в шлюбі щось не влаштовує. Аліна Шаманська додала, що, хоч розлучення – це неабияк боляче, але зі всіма переживаннями можна впоратися.

"Не хочу ідеалізувати цю історію, тому що спочатку буде боляче. Це смерть родини, яка б вона не була. Але "це боляче" можна пережити за допомогою спеціалістів, за допомогою самопізнання, внутрішнього зросту, побудови зовнішньої опори. Час лікує все, абсолютно, як би банально не звучало, абсолютно усе в цьому світі можна пережити. Біль стає все меншою. Спочатку, звісно, депресії, неможливість засинати і прокидаєшся постійно у тривозі, чогось не вистачає, боляче, а потім все переживеш", - зазначила блогерка.

Джерело матеріала
loader
loader