Mazda представила доступну машину із яскравим дизайном: це відома модель
Mazda представила доступну машину із яскравим дизайном: це відома модель

Mazda представила доступну машину із яскравим дизайном: це відома модель

Mazda 3 – відома модель з яскравим дизайном та гарною репутацією. Компанія представила доступніший варіант цієї машини з оновленою зниженою ціною для 2024 року.

Деталі стали відомі Motor1. Поки що прайс-лист Mazda 3 опублікували для американського ринку. Хетчбек Mazda 3 2025 модельного року тепер коштує 26 135 доларів (на 740 доларів дешевше).

У свою чергу, ціна седана Mazda 3 2025 модельного року знизилася на 220 доларів – машина тепер коштує щонайменше 25 135 доларів. Основні суперники японського автомобіля – Toyota Corolla, Honda Civic та Hyundai Elantra.

Mazda 3

Раніше повідомлялося про іншу недорогу модель компанії – Mazda MX-5. Компактний спорткар успішний на ринку, проте виявилася проблема, через яку продаж моделі зупинили.

Причиною стало програмне забезпечення блоку управління двигуном у модифікації з 2-літровим мотором. З таким програмним забезпеченням в Японії машини отримали 10 760 покупців Mazda MX-5.

Справа в тому, що програмне забезпечення в серійних машинах відрізняється від того, яке використовувалося в машинах під час сертифікаційних тестів. Тепер все необхідно привести у відповідність.

Нагадаємо, як розповідав OBOZ.UA, VW Golf незабаром отримає покращений варіант із найпотужнішим двигуном.

Джерело матеріала
loader