Мільярдер Річард Бренсон у яскравому вбранні прийшов на рубінове весілля своїх співробітників
Мільярдер Річард Бренсон у яскравому вбранні прийшов на рубінове весілля своїх співробітників

Мільярдер Річард Бренсон у яскравому вбранні прийшов на рубінове весілля своїх співробітників

Малкольм і Жакі Кінг-Маккіннон познайомилися на одному з перших рейсів Virgin Atlantic. Керівник компанії несподівано з'явився на урочистості, щоб особисто привітати "молодят".

Британський мільярдер, засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсону шикарному вбранні 11 червня відвідав рубінове весілля двох членів своєї команди, церемонія якого відбулася в Лас-Вегасі, повідомляє Daily Mail.

73-річний бізнесмен вразив присутніх на урочистості Малкольма і Жакі Кінг-Маккіннон у маленькій білій весільній каплиці, де "молодята" повторили свої клятви. Історія кохання пари почалася на одному з перших рейсів Virgin Atlantic з Манчестера (Велика Британія) до Північної Америки 1984 року. Відтоді закохані були разом і в небі, і в житті. Малкольм і Жакі, які перебувають у шлюбі вже 40 років, вважають, що "це було кохання з першого польоту".

Річард був одягнений у сліпучий червоний піджак, усипаний паєтками, і бутоньєрку. Під яскравий верх Бренсон підібрав чорні штани і такого ж кольору сорочку. Свій образ він доповнив чорними сонцезахисними окулярами і кросівками.

Для проведення заходу було запрошено ведучого в образі Елвіса Преслі, але Річард Бренсон своєю харизмою і завзяттям зміг його замінити.

"Наші неймовірні люди роблять Virgin Atlantic такою особливою: вони індивідуалісти, першопрохідці, вони добрі та веселі. Для мене було великою честю привітати двох із тих людей, які були з нами від самого першого дня. Історія кохання Малькольма і Жакі почалася в Virgin Atlantic, що робить їх частиною сім'ї", — сказав бізнесмен у своїй вітальній промові.

Раніше, 16 квітня, Фокус писав, що дочка мільярдера Бренсона розповіла про захворювання батька і сина. Її дев'ятирічний син Арті страждає на дислексію, як і його 73-річний дідусь, британський мільярдер Річард Бренсон.

Теги за темою
весілля
Джерело матеріала
loader
loader