На Київщині після атаки Росії знайшли касетні суббоєприпаси, які детонують від руху
На Київщині після атаки Росії знайшли касетні суббоєприпаси, які детонують від руху

На Київщині після атаки Росії знайшли касетні суббоєприпаси, які детонують від руху

У Київській області після нічної російської атаки знайшли фрагменти касетних суббоєприпасів. Про це повідомила поліція Київської області.

- УВАГА! Поліцейські Київщини застерігають мешканців області про небезпечні знахідки після чергового обстрілу. Вранці, 12 червня, у ході документування воєнних злочинів рф правоохоронці виявили на території області фрагменти небезпечних касетних суббоєприпасів. Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю і здоровʼю людини та можуть здетонувати від найменшого руху, - розповіли правоохоронці.

Поліцейські порадили утриматись від відвідування місць поблизу обстрілу та негайно інформувати профільні служби у разі виявлення підозрілих предметів. Категорично забороняється торкатися предмета та пересувати його.

- Фахівці проводять перевірку та дослідження на наявність подібних фрагментів, - додали в поліції.

Раніше в Telegram-каналах з’явилися повідомлення, що по території населених пунктів Васильків, Глеваха та поруч можуть бути розкидані кульки від касетного боєприпасу.

ДСНС у Київській області повідомила, що ліквідація пожежі на промисловому підприємстві, що виникла внаслідок атаки, триває.

  • У ніч на 12 червня Росія завдала удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА. Протиповітряна оборона України збила 29 з 30 повітряних цілей.
  • 30 квітня генпрокурор України Андрій Костін показав відео детонації касетних боєприпасів під час удару Росії по Одесі.
Теги за темою
російська агресія Київська область
Джерело матеріала
loader
loader