Падіння жінки на станції метро "Контрактова площа" у Києві: поліція розповіла деталі
Падіння жінки на станції метро "Контрактова площа" у Києві: поліція розповіла деталі

Падіння жінки на станції метро "Контрактова площа" у Києві: поліція розповіла деталі

У київській поліції наголосили, що правоохоронці столичної підземки з'ясовують обставини падіння пасажирки під потяг метрополітену.

Що сказали у поліції про падіння жінки у метро в Києві

У поліції Києва розповіли, що надзвичайна подія відбулась 13 червня близько о 20:40 на станції метро "Контрактова площа". За попередньою інформацією, жінка 1985 року народження, перебуваючи на пероні, втратила рівновагу та впала на колію, у той час, коли прибував потяг.

Поліцейські спільно із працівниками метрополітену та співробітниками ДСНС дістали постраждалу – її з тяжкими травмами лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу,
– сказали правоохоронці.

Поліцейські зазначили, що ця подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень управління поліції у метрополітені. Правоохоронці ще встановлюють всі обставини цієї події.

Що писали про інцидент в метро на "Контрактовій площі"

  • У мережі незадовго до 21 з'явилася інформація, що у київському метро на синій гілці жінка впала на колію, коли прибував потяг. На одному з відео водій закликав пасажирів потягу, під який впала киянка, не відчиняти двері.
  • Пізніше у КМДА підтвердили потрапляння жінки під потяг. Через трагедію станції "Поштова площа", "Контрактова площа", "Почайна" та "Тараса Шевченка" були зачинені на вхід для пасажирів.
  • У КМДА також зазначали, що рух поїздів на лінії організовувався від станції "Либідська" до станції "Майдан Незалежності" та від станції "Оболонь" до станції "Героїв Дніпра". Станом на 21:18 рух поїздів синьою лінією було відновлено.
  • Раніше на станції метро "Дніпро" у Києві сталося загоряння на колії, що привело до екстреної зупинки руху на червоній гілці. Технічна зупинка тоді нібито тривала 4 хвилини – з 20:08 до 20:12.
  • Очевидці також публікували відео, на яких можна побачити дим, що підіймається над колією. Офіційно, що сталося на станції "Дніпро" поки що не повідомляли.
Теги за темою
поліція постраждалі
Джерело матеріала
loader
loader