Кардинальні зміни: представлено новий Fiat Panda 2025
Кардинальні зміни: представлено новий Fiat Panda 2025

Кардинальні зміни: представлено новий Fiat Panda 2025

Fiat Grande Panda підріс у розмірах і став кросовером із рубаним дизайном. Модель запропонують у гібридній та електричній версіях.

Опубліковано перші офіційні фото Fiat Panda четвертого покоління. Компактну міську модель презентують 11 липня – в день 125-річчя Fiat. Перші подробиці моделі розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Новий Fiat Panda 2025 кардинально змінився – став кросовером підріс одразу на 30 см (до 3,99 м у довжину) і тепер належить до В-класу. Із цієї нагоди назву моделі трохи змінили – віднині це Fiat Grande Panda.

Автомобіль підріс до 3,99 м у довжину
Фото: Stellantis

Дизайн також зазнав суттєвих змін. Новий Fiat Grande Panda став соліднішим і дещо брутальнішим на вигляд. Автомобіль вирізняється граненим стилем з високим капотом і розширеними крилами. Також звертають на себе увагу незвичні піксельні фари, виражений пластиковий обвіс і 17-дюймові диски. Боковини прикрашені виштампованими написами Panda.

Важливо Ретростиль і 230 сил: презентовано найнестандартніший Fiat (фото)

Кросовер Fiat Grande Panda є близьким родичем Citroen C3, адже збудований на тій же архітектурі Smart Car Platform. Як і побратима, його запропонують у 113-сильних електричних версіях із запасом ходу від 200 до 320 км, а також у гібридному варіанті з 1,2-літровим бензиновим турбомотором на 100 к. с. і 28-сильною "м’якою" установкою.

Модель запропонують у гібридній та електричній версіях
Фото: Stellantis

Ціна Fiat Grande Panda поки не оголошена, проте вона буде на рівні Citroen C3. Нагадаємо, французький хетчбек в гібридній модифікації коштує від 15 000 євро, а в електричній – від 20 000 євро.

До речі, недавно концерн Stellantis анонсував чотири нові моделі Jeep.

Також Фокус розповідав, що поліція арештувала нові електрокари Fiat.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader