Чоловік насварив жінку, яка "крала" їжу в жебрака, а потім дізнався всю правду
Чоловік насварив жінку, яка "крала" їжу в жебрака, а потім дізнався всю правду

Чоловік насварив жінку, яка "крала" їжу в жебрака, а потім дізнався всю правду

Користувачі мережі почали ділитися своїми думками щодо цієї ситуації й зізналися, що могли б відреагувати так само.

Чоловік потрапив у незручну ситуацію, звинувативши незнайомку в крадіжці у бездомного, але пізніше з’ясувалося, що ця жінка насправді йому допомагала. Про це пише видання Daily Star.

"Я побачив бездомного, який спав на підлозі у під'їзді. Якась жінка підійшла до сумки з їжею, що лежала поруч з ним, і почала там ритися. Запитав: "Що ти в біса робиш?". Як виявилося, саме вона принесла той пакунок й відкривала, щоб нагодувати собаку жебрака — і робила це щодня протягом року. Я почувався жахливо. Це показує, що не можна судити людей з першого погляду", — розповідає житель Лондона.

Він також додав, що безпритульний чоловік не потребував медичної допомоги, а просто дуже міцно спав.

Чоловік потрапив у незручну ситуацію, звинувативши незнайомку в крадіжці у бездомного
Фото: Pixabay

Користувачі мережі, які прочитали допис, почали ділитися своїми думками щодо цієї ситуації й зізналися, що могли б відреагувати так само.

"Близько місяця тому бачив, як старий сліпий чоловік виходив з магазину, біля якого я стояв, й агресивно лаявся. Мене це злякало, тож відійшов якомога далі звідти, але десь через п'ять хвилин молода жінка взяла його під руку, почала спокійно розмовляти й допомагала зорієнтуватися. Дуже пошкодував, що не втрутився і не спробував допомогти сам", — розповів свою історію один з коментаторів.

Інший додав: "Річ у тім, що з бездомними не просто так трапляються подібні речі. Пам’ятаю, коли я впав і розбив обличчя на залізничній станції, то був впевнений, що перехожі мені відразу допоможуть, але довелося кричати, щоб хтось звернув увагу, бо байдужі люди просто проходили повз".

"Всяке буває, але треба сказати, що у цієї жінки прекрасна душа", — підсумував ще один учасник дискусії.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 80-річний Гайнц Б. із Дармштадта (Німеччина) живе як безхатько, хоча має мільйонні статки й елітну нерухомість. Чоловік харчується їжею, знайденою в смітті, й носить зношений одяг. Щомісяця німець отримує 3600 євро пенсії, однак майже всі гроші відкладає, адже його єдині витрати — це 5 євро на їжу й інтернет для ноутбука.

Крім того, охоронця звільнили після того, як він почав відмивати тротуар, де сидів безпритульний чоловік. Користувачі мережі розлютилися через цю історію, назвавши її "неприйнятною та ганебною".

Джерело матеріала
loader
loader