У Києві попрощалися з військовослужбовицею Шурою "Ялтою" Рязанцевою
У Києві попрощалися з військовослужбовицею Шурою "Ялтою" Рязанцевою

У Києві попрощалися з військовослужбовицею Шурою "Ялтою" Рязанцевою

У Києві у п'ятницю, 14 червня, відбулася церемонія прощання з військовослужбовцем Олександрою "Ялтою" Рязанцевою. У центрі Києва зібралися сотні людей, щоб провести загиблу, повідомляє " Суспільне ".

Відспівування розпочалося о 12:00 у Михайлівському Золотоверховому соборі, після чого розпочалася хода в центрі столиці. Церемонія розпочалася з виконання державного гімну.

На згадку про Шуру Рязанцеву її друзі виконали пісні під час церемонії прощання. Серед виконавців – музиканти Міша Крупін та Олександр Чемеров.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ⓃⒶⓉⒺⓁⓁⒶ ⓀⒾⓇⓈ (@natella_kirs)

Рязанєву поховали на Берковецькому цвинтарі. Поминальна вечеря на згадку про колишню стилістку на телебаченні та кіно проходить на Кіностудії імені Олександра Довженка.

  • 11 червня стало відомо, що військовослужбовець 78-го окремого десантно-штурмового полку (ОДШП), кримчанка Шура Рязанцева померла від серцевої недостатності у лікарні Житомира.
  • У лютому 2022 року "Ялта" приєдналася до лав територіальної оборони, а потім до нового підрозділу у складі десантно-штурмових військ. До повномасштабної війни вона працювала стилісткою та художницею по костюмах для телеканалів та українських зірок. Зокрема, Рязанцева розповідала, що особисто одягала акторів "Кварталу 95" та Володимира Зеленського.
Джерело матеріала
loader
loader